Cevo set

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 3K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Arkadaşlar korg pa serisinde cevo setleri bulunyormu? Eğer varsa siteden indirilebilirmiyim yoksa paraylamı almak zorundayım?

Cevap: Cevo set

.
Tokat, Turhal'lı arkadaşım,

Konu başlığına bakıldığında sanki bir set paylaşımı varmış gibi. O sebeple de konu başlığını biraz daha açıklamalı yazabilirdin. Örneğin Cevo set konusunda bilgi alabilirmiyim. gibi.

Açmış olduğun konuları takip ediyorum ve genelde herşeyi hazır istiyorsun.

Yani senin için araştırma yapılsın, hangi seti kullanacağını bulsunlar, hangi klavyeyi alacağını bulsunlar, fiyatlarını araştırsınlar gibi.

Öncelikle sen korg serisinden bir klavye konusunda kararını ver.

Eğer daha önceki mesajlarında da belirttiğin gibi 2x veya 3x gibi klavyeler düşünmekle olmaz.

Varsa paran alırsın. Ondan sonra set işine ücretli veya ücrestiz durumuna bakarsın.

Ayrıca müzik olarak tasavvuf ağırlıklı çalıştığını belirtmişsin. Buna uygun setler mevcuttur.

Ama sen önce nasıl bir klavye ile devam edeceğinin araştırmasını yap.

Sadece site arkadaşlarımızdan hazırcılık bekleme. Biraz site içerisinde de araştırma yap.

Kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tokat, Turhal'lı arkadaşım,

Konu başlığına bakıldığında sanki bir set paylaşımı varmış gibi. O sebeple de konu başlığını biraz daha açıklamalı yazabilirdin. Örneğin Cevo set konusunda bilgi alabilirmiyim. gibi.

Açmış olduğun konuları takip ediyorum ve genelde herşeyi hazır istiyorsun.

Yani senin için araştırma yapılsın, hangi seti kullanacağını bulsunlar, hangi klavyeyi alacağını bulsunlar, fiyatlarını araştırsınlar gibi.

Öncelikle sen korg serisinden bir klavye konusunda kararını ver.

Eğer daha önceki mesajlarında da belirttiğin gibi 2x veya 3x gibi klavyeler düşünmekle olmaz.

Varsa paran alırsın. Ondan sonra set işine ücretli veya ücrestiz durumuna bakarsın.

Ayrıca müzik olarak tasavvuf ağırlıklı çalıştığını belirtmişsin. Buna uygun setler mevcuttur.

Ama sen önce nasıl bir klavye ile devam edeceğinin araştırmasını yap.

Sadece site arkadaşlarımızdan hazırcılık bekleme. Biraz site içerisinde de araştırma yap.

Kolay gelsin.

Mrb abicim yorumun için teşekkürler. Konu açma olayında haklısındır ona bişey diyemem orasını düşünememişim. Set olayına ve hazırcılık olayına gelince ise aslında bunları hazırcılıktan deilde birazda maddiyattan soruyorum. Çünkü ben bu setleri parayla alamam Ha diyeceksinki koskoca 2x bilmem kaç bin tl yi gözden çıkardında iki setemi para veremiceksin? Şöyle bişey var Ben öğrenciyim (lise son) Yani herşeye direk kendim karar veremem Bir cihaza atıyorum 5000 tl versem ben bunun üstüne set şikayetinde bulunursam bunu pek iyi karşılamıcaklarını düşünüyorum. Orglara gelince ise Ben benim kimsenin araştırma yapmasını gerek görmüyorum Mesela pa800 le alakalı birşey sorduysam pa800 kullanan ve de bu sorunun cevabını zaten bilen birinin bana cevap vermesi yeterlidir. Yani kimsenin benim yüzümden zahmetler çekmesini asla istemem. Çok haklı olduğun bişey var. Gerçekten hangi cihazı istediğimi bende bilmiyorum. 3x veya 2x düşünüyorum diyodumya sürekli, 3x i birazda teknolojiyi takip edebilmek için istedim. Çünkü benim bu cihazları alabilmem zaten birkaç sene sürecek. O yüzden şuanda çok ilerde olan cihazlara bakmak zorundayım. Vazgeçme olayındada yine dediğim gibi hem maddiyattan hemde fazla geç kalmak istemediğim için 2x ede yöneliyorum. O yüzden iki cihazıda bir cümle içinde çok kullanıyorum. Farkettiysen bu aralarda synth lara taktım. Ama bu konudada pek başarılı olabileceiğimi zannetmiyorum Herşeyi zamana bıraktım. Birazda araştırarak tüm cihazlar hakkında bilgi sahibi olup en iyi kararı vermek için uraşıyorum bundan sonra. Ha birşeyide hatırlatmak aistiyorum Hani sürekli maddiyattan bahsediyorumya Şunuda belirteyim Maddi durumumuz çok kısıtlı deil olsayydı zaten buralardada olmazdım. Ama şu var Ben öğrenci bi adamım herkez kendisini sadece bana ayarlıyamaz. Yani artık bazı şeyleri kendiliğimden yapabilmem lazım. Ama şimdiye kadar öğrencilik bunlara engeldi. Belki bunun üniversiteside var. Bunun içinde önce okulu bitirmem lazım (ki) eli yüzü düzgün bi iş bulabilecekmiyiz orasıda meçhul. Birkez daha teşekkürler. Umarım beni anlamışsınızdır. Kolay gelsin.

uzun ince bir yoldyim gitiyorum gunduz gece biras iyi bak her yer cevo set kayniyor parali porogamlar 150 den 300 evruya kadar