Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Casio org seçimiKusura bakmayın, direk girmişim konuya. Kendimi tanıtma amaçlı bir konu açtım, genel kısmında. Tavsiye içinde teşekkürler, yalnız model olarak da belirtirseniz sevinirim çünkü herhangi bir siteden sadece "yamaha" diye filtrelediğim zaman baya bir seçenek çıkıyor karşıma. Ve açıkçası şimdilik markaları/modelleri fiyat/fayda karşılaştırmasına sokabilecek bilgim yok.*Aslında keşke konu başlığını "org seçimi" olarak yazsaymışım ilk başta. Tavsiyeler o yönde gelince direk Casio diye açtım ama tabi Yamaha neden olmasın?
Cevap: Casio org seçimi
Kusura bakmayın, direk girmişim konuya. Kendimi tanıtma amaçlı bir konu açtım, genel kısmında. Tavsiye içinde teşekkürler, yalnız model olarak da belirtirseniz sevinirim çünkü herhangi bir siteden sadece "yamaha" diye filtrelediğim zaman baya bir seçenek çıkıyor karşıma. Ve açıkçası şimdilik markaları/modelleri fiyat/fayda karşılaştırmasına sokabilecek bilgim yok.
*Aslında keşke konu başlığını "org seçimi" olarak yazsaymışım ilk başta. Tavsiyeler o yönde gelince direk Casio diye açtım ama tabi Yamaha neden olmasın?