casio bu model alınırmı?

Cevap: casio bu model alınırmı?

Çok pahalı değil ancak, ne amaçla kullanacağın çok önemli. Eğer Türk müziği için kullanmayı düşünüyorsan, o fiyata Roland yada Korg markalarının eski modellerini düşünmelisin; tabi temizini bulmak şartıyla.
Tabi bu benim fikrim.

Çok pahalı değil ancak, ne amaçla kullanacağın çok önemli. Eğer Türk müziği için kullanmayı düşünüyorsan, o fiyata Roland yada Korg markalarının eski modellerini düşünmelisin; tabi temizini bulmak şartıyla.
Tabi bu benim fikrim.

tabi temizini bulmak şartıyla.... sorun orda zaten.. temizi pek bulunmuyor a300tr 2.el pek yok olanda zaten sıfıra yakın rakam çekiyor utar muzik te sıfır 847tl 2.el 600-700 civarı onlarda coğunlukla il dışı ilanı görmeden almak riskli..oyle olunca taksıtle sıfır almak daha mantıklı gelıyor bana..model seçemiyorum konuya pek hakim olmadığım için..fiyatı buna yakın olacak sıfır neler alabiliriz?

abi izmirde ikamet ediyon bir dünya müzik dükkanı muhakkak vardır bütçene uygun 2. el bunu bırak yarın bigün türk ritimleri ararsın pişman olursun

bence de bu orgla pek birşey yapamazsın türk ritimleri yok zaten seni tatmin etmez

ne dersek diyelim her yorumun sonu a300tr ye çıkıyo .. daha uygun tr olan medeli mc120 tr var onuda ben almam zaten.. casıonun tr modelı de a300 sıfırı ıle aynı 1000tl cıvarı..1-2 tane muzık aletlerı satan yere baktım 3-4 tane 2.el vardı ama 2.eli bile 2000-3000tl olan aletler denk geldi.. bu işin en zor kısmı cihaz almak mış...offf..offf....

abi senin bütçen ne

Hocam Korg i4s, Korg i3, roland g600, hatta Roland e70 ve Korg'un , İ serisi diğer modelleri. Temizliğinden ziyade çalışır durumda olması önemli.

bütce düz hesap 500tl diyelim....

Hocam sitede cansinan_24 nickli arkadaş Korg is40 satıyor, o da İzmirde. 900 lira istiyor istersen görüş belki birşeyler yapar.

Bu alana bir cevap yazın...