canlı canlı yalnızım dostlarım böyle altyapı yooook

Cevap: canlı canlı yalnızım dostlarım böyle altyapı yooook

paylaşım için teşekkürler.

off ki off çok güzl dostum çok teşekkürler paylaşımın için ellerine sağlık

paylaşım için teşekkürler

güzel olmuş kardeş teşekkür yüregine saglık

paylaşım için teşekkürler gerçektende güzel olmuş.Zaten gırnataya ayrı bir zaafım var. ;)

güzel olmuş kanal kayıtmı kullanılan ensturman nedir orjinale yakın bi grnata hiç belli olmuyor sadece sonunda belli ediyor klavye oldugu ama keman gerçek

güzel olmuş kanal kayıtmı kullanılan ensturman nedir orjinale yakın bi grnata hiç belli olmuyor sadece sonunda belli ediyor klavye oldugu ama keman gerçek

direk hücum kayıttır dostum.

öce paylaşımına teşekür ederim yanlız arkdaşım bu md senmi hazırladın yoksa alıntımı bu md bende 1 yılı aşkındır var re üzerşine yazılmış diye kayıtlı bendeki açıklamasında herhal sen yeni üyesin bu sitelere iyice baksaydın daha öncede defalarca yayınlandı eğer seninse bu md gerçekten mükemmel

öce paylaşımına teşekür ederim yanlız arkdaşım bu md senmi hazırladın yoksa alıntımı bu md bende 1 yılı aşkındır var re üzerşine yazılmış diye kayıtlı bendeki açıklamasında herhal sen yeni üyesin bu sitelere iyice baksaydın daha öncede defalarca yayınlandı eğer seninse bu md gerçekten mükemmel

yok dostum benim değil alıntıdır.ama benim elime yaklaşık 2 ay önce geçti bu altyapı.ama bunu veren arkadaş bizzat kendilerinin çaldığını söyledi.