Canlı Canlı Adem Kılıç DİLARA ....

kartal_123

Sercan Güney
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA4X - YAMAHA A5000
arkadaş elektroyu konuşturuyor iyi dinlemeler ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=v0-1GlC1nYM&feature=related]Adem Kılıç-Dilara - YouTube[/ame]

Cevap: Canlı Canlı Adem Kılıç DİLARA ....

gayserinin yeni mesurlarindan benim solistin arkadasi bu cocuk kayseri develide kaliyor

valla burhan abi onu bunu bilmem de sazı konuşturuyo arkadaş ...

tr de ,ne sazlar sesler var ya

haklısın valla burhan abi ...

valla burhan abi onu bunu bilmem de sazı konuşturuyo arkadaş ...
Valla sevgili arkadaşım, "Sazı konuşturuyor" deyince, bende bir şey sandım. 6 ay kurs alan da çalıyor bu şekilde. Belki daha zor parçaları daha iyi şekilde çalıyordur ama bu çalış şekli 'Konuşturma' değil en azından. Çetin AKDENİZ, Özlem ÖZDİLLİ, Hasan GENÇ (Daha bir çok üstad var ama) bunların bağlama çalışlarını bir izle. Paylaşım için teşekkürler.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=jYc2nv8ebtM&feature=related"]Hasan Genc Nihavent üvertür - YouTube[/ame]

Moderatör tarafında düzenlendi:

Valla sevgili arkadaşım, "Sazı konuşturuyor" deyince, bende bir şey sandım. 6 ay kurs alan da çalıyor bu şekilde. Belki daha zor parçaları daha iyi şekilde çalıyordur ama bu çalış şekli 'Konuşturma' değil en azından. Çetin AKDENİZ, Özlem ÖZDİLLİ, Hasan GENÇ (Daha bir çok üstad var ama) bunların bağlama çalışlarını bir izle. Paylaşım için teşekkürler.

Hasan Genc Nihavent üvertür - YouTube

ruhi abi bu adamlar susmuş bağlama konuşmuş :) söylenecek bişey yok müthiş adamlar... videodaki arkadaş güzel bir performans sergilemiş. yani bağlama+ klavye+ şan kombinasyonu.. hiç detone olmadan söyleyip ritime kontra kalmadan çalmış.. bu ayrı bir branş bu açıdan bakarsak o arkadaşımızıda tebrik ederim güzel iş çıkarmış.. ama virtiöz lük ayrı bir olay..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hasan Genc Nihavent üvertür - YouTube

ruhi abi ben hoşuma gittiği için söyledim konuşturuyor diye yoksa dediğin üstadlara saygımız sonsuz :)