Canım Sevgilim&Baha PA900

• Konbuyu başlatan My75
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K
Cevap: Canım Sevgilim&Baha PA900

Çok şık geliyor kulağa. Hücum kayıt gayet temiz güzel çalmışsınız. Ancak hocam bu tarz altyapı tarzı çalışmalarda vokal şart. Sesinizi de duymak isteriz. :) Ellerinize emeklerinize sağlık. Bu arada yarışmaya da az kaldı. Ben kolları sıvadım ve başladım. İddialıyım haberiniz olsun :). Selamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çok şık geliyor kulağa. Hücum kayıt gayet temiz güzel çalmışsınız. Ancak hocam bu tarz altyapı tarzı çalışmalarda vokal şart. Sesinizi de duymak isteriz. :) Ellerinize emeklerinize sağlık. Bu arada yarışmaya da az kaldı. Ben kolları sıvadım ve başladım. İddialıyım haberiniz olsun :). Selamlar.

Teşekkür ederim..

İşlerden fırsat buldukça klavyenin başına geçip stres atıyorum yani daha hiç kanal kayıt bile yapamadım..

Ama yetiştirebilirsem kendi bestemi ve bende ses olmadığı için bir arkadaşımı vokal olarak kullanacağım yada enstrümantel yapacağım..O yüzden çok iddialı değilim,bu sene böyle olsun maksatda muhabbet olsun :)

eline,yüreğine sağlık.güzel bir çalışma olmuş.başarıların daim olsun.allaha emanet ol abi.

ellerine saglık gayet güzel olmuş başarılarınız her daim olsun

Arkadaşlar hepinize teşekkürler..

Şunu söylemek isterim,PA900 alalı tam 2 hafta oldu ve henüz canlı performans anındaki bir takım işlere tam adapte olamadım..Yani demek istediğim demolarımda bazı hatalar olabilir özellikle bitişlerde genelde saçmalıyorum farkındayım ama biraz şu işlerim hafiflese daha hatasız ve güzel demolar ile karşınızda olabileceğim..

Şuan için yaptıklarım hep hücum kayıt dediğiniz olay yani iş arasında kafa dağıtmak için biraz takılıyorum,bu esnada bazen rec tuşuna basıyorum..Genelde huyumdur bir şey olacaksa tam olsun yada hiç olmasın ama dayanamıyorum yinede forumda yayınlıyorum çünkü forumdanda geri kalmak istemiyorum :)

abim arada boş kalınca benim isteklere bi göz atsan

Elinize sağlık, bugün farkına varıp dinleyebildim...