can başar veya arkadaşlarına

MUHASEBECİ

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa60
sayın CAN BAŞAR VE ARKADAŞLARI piyasada çok pa 500 tr var
sizler yamaha için plus çalışması yapıp aleti alet yaptınız
şimdi pa 500 tr üzerinde çalışma yapacakmısnız

neden böyle bir şey sordum

pa 80 çıktığında size sormuştum pa 60 kart takılıyormuş diye
yok öyle bir şey demiştiniz.sonra araplarda takılınca sizlerde takmaya başladınız
şimdi 50 60 80 kart var

şimdi pa 500 tr korg firmasının ilk oluşturulmasındaki çalışmalarda sizlerde varmışsınız
bu bir duyum
şimdi yine pa 500 tr ve pa 500 serisinin adam edilmesi yani saund ve seslerinin
yapılanmasını için çalışmalar olacakmı

yine mi ARAPLARI BEKLEYECEĞİZ

SAYGILARIMLA

Cevap: can başar veya arkadaşlarına

bnde yurtdısında gordum pa 500 lere 800 un setlerini atıoarlar inanamadım ilk once ama sadece youtubedn seyrettim 800 un setini okuyor dediler deneme sansım olmadan guvenmek ne kadar dogru oda tartrısılır

bnde yurtdısında gordum pa 500 lere 800 un setlerini atıoarlar inanamadım ilk once ama sadece youtubedn seyrettim 800 un setini okuyor dediler deneme sansım olmadan guvenmek ne kadar dogru oda tartrısılır

kardesım youtube de nasıl izleddın ne yazınca cıkıyor yada lınk verırısen bızde izliyelim

sayın Muhasebeci,

PA60 Kartlı prototip ana kartı buradan gitti arap ülkelerine.
Ben PA60 kartlı modelini çıkar çıkmaz yaptım ve Distribütörün önüne koydum ama bildiğimiz gibi bu işin PA80 SATIŞINI DÜŞÜRÜR kaygısı yüzünden izin verilmedi.
bir de bu şekilde konuyu okumaya çalışın.
zaten pa55 geldikten sonra pa60 bir daha ithal edilmedi.

Aynı şekilde flash kartlar da önce arap ülkeleri benden satın aldılar ve bir yıl sonra kopyalattılar.

şimdi de pa800 256mbyte ram olayını alıyorlar bizden ama yakında onuda kopyalarlar.

biz araplardan almadık bu işi aksine bizden kopyalanarak çalındı bu iş.
izinsiz yapmak mümkün değil burada eğer o dönem sorduysanız izin verilmediğinden yapamadığımız için yok öyle bir şey demişimdir ama bilen zaten çok kişi vardı.
iranlılar hala etrafımdalar sürekli bir şeyleri kapmaya çalışıyorlar.bana or700 iran modelini de yaptırdılar ama projesini yaptım ve sattım.kendileri şu an üretimi yapıyorlar.
şunu iyi bilin ki biz bu konularda onlardan çok öndeyiz bilmediğiniz çok şey var en azından yorum yaparken önce bir sorun derim.
bu yazıyı ben görmeseydim herkes bizi kopyacı zannedecekti.işte bu kadar basit insanları yanlış yönlendirmek ve inandırmak.

pa500'e gelince:

küçük bir pa800 yapacaktım usb setleri de görecekti ama distribütör fiyatımı beğenmedi ve proje suya düştü ve artık bende yapma taraftarı değilim.
ayrıca iran da veya arap ülkelerinde pa800 gibi çalışan bir pa500 yok .nereden mi biliyorum?
çünkü onların bir oryantal pa500 modeli bende duruyor.gönderdiler ve şu an benden haber bekliyorlar.
1 ay içinde onlar için fiyat vereceğim.
gördüğün gibi dostum,

bazı şeyleri sorarak öğrenmek gerekiyor.

not:
forumlara artık iştirak etmediğimden yazılarınıza lütfen cevap beklemeyin.
rica ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri