Can basar ustadım yardim

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
ustad ben size yamaha a1000 ne cip taktırdım ilker dosttum getirdi size cuma gunu ustadım sizden ricam ritim ve ses bankkalarına nasil disketten ritim ve ses yuklenir onu video ile anlatım yapıp sunsanız cok memnun olurum orggun kendi ana ses ve ritim yerlerini yuklemeyi biliyorum ama sizin takmıs oldugunuz bankka nasil yuklenir onu yapamadim yardımlarinizi bekliyorum simdiden tsk ler ayrıca o banklar ne kadar ses ve ritim alir bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

Cevap: Can basar ustadım yardim

Normalde yani TR olmadan önce nasıl ritm ve ses yükleme yapıyorsan aynı şekilde yapıyorsun..

normalde sadece tek bölüme ritim yuklerdim diskette orda copy save dugmesi basıyor ama su anki cipten sonra o sayfalar copy basıyor ama save basmıyor silik görunuyor onu anlatmak istedim eger cipten sonraki ritim bankalarına disketten nasıl yukleme yapıyoruz onu ogrenmek istiyorum

Ritm bankalarına SAVE yapamazsın.. Sadece USER bölümüne SAVE yapabilirsin.. Sanırım bunu diyorsun ?

BALLAD - DANCE - BALLROOM gibi bankalara SAVE yapmak mı istiyorsun ?

sol tarafta stly user bankkın solunda 3 adet turk ritimleri olustu cipten sonra o ritimlerin yerine baska ritimler koymak istiyorum insallah anlatabilmisimdir

ANLATAMADIMMI yoksa ilgilenen ustad mi kalmadi sitede

Koyamazsın dedim ya oralara :) sadece çip ile yenileri konuldu ama o ritmleri değiştiremezsin..

preset ritim ve ses bankalarına kullanıcı mevcut doneleri silip yerine yenisini koyamaz.
bu daha önce de böyleydi şimdi de aynı.
siz sadece user bankalarını kendiniz oluşturabilirsiniz.
bunun nedeni:
preset bankalar silinemeyen romlarda user bankalar flash romda.
flash romların minimum 100.000 defa silinip yazılabilir özelliği var.

bu aslında sizin cihazı tanımadığınızı gösteriyor.yamahanın hiç bir modelinde preset bankaları silinemez.
ben bu bankaları silip tr ritimleri ve seslerini oraya koymak için 9 ay uğraştım.
4 adet çip yeniden programlarını yazdım.
2 adet parametre ve os rom
1 adet ritim rom
1 adet wave rom
lütfen sadece user hafızasını kullanın veya disketleri kullanın.

o zaman cip bana hic bir faydasi olmadi cunku ses bankasında ilaveten kulaga guzel gelen hic bir ses yok bu vesile ile 100 euro bosa gitti desene acıkcasi cunku ben istedigim ritim bankasında istedigim ritimler olsun ses bankasında kulaga doyurucu sesler olsun istedim ama bunları ben hic goremedim gorduklerimde piyasada olanlardan cokta farkli degil neyse buda bana ders olsun tskler bilgin icin ustad

ustad disket kullanmak daha kolay cunku alet diskete cok duyarlı ama benim istedigim doyurucu sesti ama onları hic goremedim neyse soranlara cipli derim artık :)