Konuya cevap cer

Cevap: c başara  A 2000 rica

merhaba arkadaşlar,

öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.

benim devreye girebilmem için bana yamaha tarafından talep gelmesi gerekiyor.

a2000 üzerindeki arabic bölümlerinden bende rahatsız oldum çünkü a1000 ile hiç bir farkı yok o bölümün.en azından arabic olarak yeni sesler olsaydı daha güzel olurdu.

batı tarafı artık tyros kıvamına girmiş ama neden türk tarafını son kullanıcılara açmadıklarını şaşkınlıkla karşıladım.Zannedersem yamaha kendisi zaman içinde setler sunacak ama korg modellerindeki gibi bir karma set yapılamaz. set ne sunuyorsa o dur.

aslında ben cihazı teknik olarak tamamen deşifre ettim ve şunu gördüm:

arabic bölümünü tamamen ortadan kaldırıp yerine plus ve + 128 mbyte daha + 64 mbyte expansion ses koymak mümkün.(ama malesef romlara).toplamda 320 mbyte.

şöyle düşünün:

expansion içine salim gibi,batuh gibi veya emo gibi ustalar yılda bir 64 mbyte güncelleme yapıp kendi ticaretlerini yapabilirler ama temel olarak preset hafızada sürekli temeli çok sağlam 256 mbyte sesler de olabilirdi.yıllık güncellemeler ağırlıklı olarak dönemsel tercih edilen sesleri kapsardı.veya effekt veya davul setleri.

fakat bu çalışma olmayacak çünkü yamaha artık türk müşterisinin ne istediğini bizzat görmesi gerekiyor ve programcıların önü açılması gerekiyor.bu arkadaşlar son derece değerli insanlar ve yıllardır piyasamız için emek sarfediyorlar.bu alet onlar için de bir dönüm noktası olacak.

ben or700 de yaptığım projeleri görev olarak aldım ve yerine getirdim.bazı arkadaşlar üzüldü çünkü kısa bir süre önce almış ve hemen plus çıkmış veya v1 var elinde v2 çıkmış ama yapabileceğim bir şey yoktu.çünkü bu bir görevdi.

bu alette bunu yapmak istemiyorum.çünkü artık satışı başladı ve alanlar oldu.haliyle üzülecekler.eğer piyasaya çıkmadan önce görev verilseydi olurdu ama artık geç.

bundan sonra bende sizler gibi yeni modelleri buralardan takip edeceğim.artık sadece bir kullanıcıyım.psr a2000 alacak olanlara hayırlı uğurlu olsun.

lütfen kimse bir beklenti içine girmesin.yamaha tarafından bir talep gelmedikçe bu aletlerin üstünde çalışamam.

saygılarımla:

Can Başar

Geri