- Enst.
- KORG PA 800 BABA
Öğleden sonra şöle bir dolaşayım hemde iş bakınayım dedim yürürken (yer izmir karabağlar semti) gözüm direklere yapıştırılmış ilana takıldı ilan şöleydi... !Davul orkestra ahtapot kamera 200 adet sandalye yer volkanı falan filan 200 tl !

deliricem yahu bune beee ayıp be artık valla ayıp birde benim grubun ismini taklit etmiş gü ya sözüm ona orkestracı beyfendiler grup coştur yazmış kafayı yiyicem aklımı kaybettim buneeeeeee
yeter artık buna bir son vermemizgerekiyo resmen baltalanıyoz bıktım artık bıktım müşterilerime fiyat veremez hale geldimm....
..... benim aklımda şöle organizelenmek geliyor bi dernek kurulsun her ilde orkestracı arkadaşlar buralara belli aylık karşılığı 20tl gibi bi ücret ödeyelim kira ve çay parası çıksın derneğin yeter korsanlarla mücedele edelim göz açtırmayalım bu ne olduğu belirsiz kişilere sizlerden yorum bekliyorum..akşam akşam çıldırttılar gene zaten iş yok birde böle iyice kudurdum...izmirde böle dernek kurmak isteyen dostlarım ben hertürlü varım yeterki bir araya gelelim..saygılarımla...
Moderatör tarafında düzenlendi: