Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bürün pa500 versiyonları için( türkiye, ory vs.) 1.19 güncelleme dosyası ve anben yüklemedim henüz orgumu erzuruma gönderdim orda öğretmenim 2 gün sonra kavuşacağım ve o zaman yükleyeceğim.Yenilikler vardır sanırım sonuçta güncelleme yapıyor.Kullanma klavuzunda güncellemelerle orgunuz eskimeyecek şeklinde bir ibare vardı.ayrıca kurulumun klavuzda korgun sitesinde ki kurulum talmatına göre yapılması gerektiği yazıyordu
Cevap: Bürün pa500 versiyonları için( türkiye, ory vs.) 1.19 güncelleme dosyası ve an
ben yüklemedim henüz orgumu erzuruma gönderdim orda öğretmenim 2 gün sonra kavuşacağım ve o zaman yükleyeceğim.
Yenilikler vardır sanırım sonuçta güncelleme yapıyor.
Kullanma klavuzunda güncellemelerle orgunuz eskimeyecek şeklinde bir ibare vardı.
ayrıca kurulumun klavuzda korgun sitesinde ki kurulum talmatına göre yapılması gerektiği yazıyordu