Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bunlardan hangisiHocam malum sitede g600 300tl ye var lcd ekranın ışığı oluyormuş bide disketimi diskimi ne bozukmuş,yaptırıp veririm diyir ama ozaman 400tl isterim diyor alınırmı sence.Yoksa hiç bulasmayimi.2 gündür arastirmaktan gözlerim çıktı hemen almam lazım suan istanbuldayım 5 gün sonra memlekete tatile gideceğim hazır buradayken alayım diyorum.Kafam çok karışık bütçeye göre hangisini alsam diye düşünüyorum.500tl den fazla veremem şuan.Keşke buradan biri benim için malum sitedeki 500tl ye kadar olanlara bir baksa bana şunu alabilirsin dese çok makbule geçer.Eger burada satan olsa buradan alırım ama buradakiler benim bütçemi aşıyor.
Cevap: Bunlardan hangisi
Hocam malum sitede g600 300tl ye var lcd ekranın ışığı oluyormuş bide disketimi diskimi ne bozukmuş,yaptırıp veririm diyir ama ozaman 400tl isterim diyor alınırmı sence.Yoksa hiç bulasmayimi.
2 gündür arastirmaktan gözlerim çıktı hemen almam lazım suan istanbuldayım
5 gün sonra memlekete tatile gideceğim hazır buradayken alayım diyorum.
Kafam çok karışık bütçeye göre hangisini alsam diye düşünüyorum.
500tl den fazla veremem şuan.
Keşke buradan biri benim için malum sitedeki 500tl ye kadar olanlara bir baksa bana şunu alabilirsin dese çok makbule geçer.
Eger burada satan olsa buradan alırım ama buradakiler benim bütçemi aşıyor.