Bugün neye karşısın?

• Konbuyu başlatan TUFAN54
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TUFAN54

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland E-A7
Herkezin sinirlendiği kızdığı şeyler vardır paylaşmak isteyen paylaşsın bakalım.

Mesela

Örnek: Ben bugün artan benzin fiatlarına karşıyım.
gibi

Cevap: Bugün neye karşısın?

bence bu konu kapatılmalı syn hocam,,çünkü bu konu dönüp dolaşacak parti konusuna dönecek,kırıcı sözler sarfedilebilir o yüzden bu konu kapatılmalıdır,,bu gibi konuları sakıncalı buluyorum,,

bence bu konu kapatılmalı syn hocam,,çünkü bu konu dönüp dolaşacak parti konusuna dönecek,kırıcı sözler sarfedilebilir o yüzden bu konu kapatılmalıdır,,bu gibi konuları sakıncalı buluyorum,,

aynen katılıyorum.

konu sahibi arkadaşımdan özür diliyorum,hocam tosun 54 hocam kusura bakmayın konunuza saygısızlık olarak algılamayın,,önceden böyle konular açılmıştı çok ağır tartışmalar oldu piyanistler bölündü biri sağ biri sol parti davasına dönüşüyo istenmeyen sözler maalesef ortaya çıkıyo,,saygılar

arkadaslar kendılerıne ve deneyımlerıne gore haklı olabılırler ama ben bu gunlerde alparslan kuytul a taktım sozde dın adamı muzıge ve muzısyenlere agır hakaretler edıp muzıgın haram oldugunu soyluyor taktım ıste youtubeden bakabılırsınız yorumlarına saygılarımla....http://www.youtube.com/watch?v=z54mozYJjYM

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben parasızlığa karşıyım :D

konu sahibi arkadaşımdan özür diliyorum,hocam tosun 54 hocam kusura bakmayın konunuza saygısızlık olarak algılamayın,,önceden böyle konular açılmıştı çok ağır tartışmalar oldu piyanistler bölündü biri sağ biri sol parti davasına dönüşüyo istenmeyen sözler maalesef ortaya çıkıyo,,saygılar

valla ne dicemi bilemiyorum tartışma çıkmayacak bile olsaydı artık bu mesajlardan sonra çıkar heralde :D eğlence amaçlı düşünmüştüm neyse bi sakıncası varsa admin gereğini yapar heralde saygılar.

okan09 okan09

mersinde türkü barda çalışan meslektaşımız SARP ÖZTÜRK'ü ''bir hiç'' yüzünden öldüren babası belli olmayan caniye karşıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri