Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bu YAYLI KEMAN kimde var? vallahi asik oldum yaaaValla çok benzemesede biraz oldu gibi yada bana öyle geliyor ama bu sesdeki olay en çok pitcbender kullanımından kaynaklı bir durum söz konusu..Yani bu şekilde bend yapamadığım için aynı gibi olmuyor sanki.. Ama tonaj benzedi biraz..PA900 ün sound editör kısmına biraz fazla detay koysalarmış iyi olurmuş Zaten ce set içinde buna benzer bir yaylı vardı yani perdesiz kaydırmalar benziyor ama tonajıda biraz ben benzetmeye çalıştım..Şimdi cihazı kapattım bir ara yüklerim bakarsınız..
Cevap: Bu YAYLI KEMAN kimde var? vallahi asik oldum yaaa
Valla çok benzemesede biraz oldu gibi yada bana öyle geliyor ama bu sesdeki olay en çok pitcbender kullanımından kaynaklı bir durum söz konusu..Yani bu şekilde bend yapamadığım için aynı gibi olmuyor sanki.. Ama tonaj benzedi biraz..PA900 ün sound editör kısmına biraz fazla detay koysalarmış iyi olurmuş
Zaten ce set içinde buna benzer bir yaylı vardı yani perdesiz kaydırmalar benziyor ama tonajıda biraz ben benzetmeye çalıştım..Şimdi cihazı kapattım bir ara yüklerim bakarsınız..