Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bu setteki sesler pa 600 e olurmuarkadaşlar bu seti biryerden indirmedim arkadaşın pa800 den usb ye attı aldımbu setin beni ilgilendiren kısmı içindeki sadece rms zurnaların istediğim zurna sesini çünkü içinde değişik tonlarda 10 12 tane rms zurna var bunların içinden istediğimi pa600 e atabilirmiyim onu öğrenmekama ben herkesle setin tamamını paylaştım oda saolsun sadece Ünsal kardeşim cevap vermişseti deneyen varsa yazarsa ritimleri falan iyimi diye memnun olurum
Cevap: Bu setteki sesler pa 600 e olurmu
arkadaşlar bu seti biryerden indirmedim arkadaşın pa800 den usb ye attı aldım
bu setin beni ilgilendiren kısmı içindeki sadece rms zurnaların istediğim zurna sesini çünkü içinde değişik tonlarda 10 12 tane rms zurna var bunların içinden istediğimi pa600 e atabilirmiyim onu öğrenmek
ama ben herkesle setin tamamını paylaştım oda saolsun sadece Ünsal kardeşim cevap vermiş
seti deneyen varsa yazarsa ritimleri falan iyimi diye memnun olurum