Bu Seneki Düğün Pyasası Nedir?

technodex

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA4X
Arkadaşlar diğer illeri bilmiyorum ama, İzmirdeki Sokak düğünleri kına, Nişan Vs,
İçin müzisyen arkadaşlarımız nekadara gidiyor?
sandalye kamera vs. dahilmi?

Cevap: Bu Seneki Düğün Pyasası Nedir?

izmir piyasasını söyleyeyim sana...kamera - 200 sandalye - ışık - orkestra 400-500 arası değişiyor...seçili gruplar 700-800 den aşağı inmiyor.ben düğün salonundayım ama tahminimce bu fiyat aralığında.

bizim burada (kocaeli) sokak düğünleri yasaklanmış durumda. onlarca insan ekmeğinden oldu (bende dahil). artık düğün salonlarına girmeye bakıcaz.

tek piyanist 500 tl grup kamera davvul klarnet 750 tl balıkesir gonen

ohoo siz iyi para alıyosnuz yine bende sabit salonda çalılşıyorum 2 kişi 125 er tl para alıyoruz :)) giresun salon piyasaları tabii dışarı düğünleri değişiyo 300 350 arası

biz 3 kişiyiz 3kişi birden isterlerse 2500 lira tek istendiği zaman 750 lira 3 senedir fiyatımız aynı allaha şükür sıkıntıda olmuyor

sanata ve sanatçıya deger verilmeyen ülkelerde bilinki insanın da degeri yoktur....

adanada günlügü kamera dahil ortlama 150-200 arası + yanında davulcuda geliyo adanada piyasa ölü

piyasa ölü desenize o zaman?..bi de sokak düğünlerinin yasaklanmasını destekleyen meslek(TAŞ)larımız var...sokak düğünleri bi yasaklansın ondan sonra hepimiz nasıl mekancıların kucağına nasıl düşüyoruz görün...

piyasa ölü desenize o zaman?..bi de sokak düğünlerinin yasaklanmasını destekleyen meslek(TAŞ)larımız var...sokak düğünleri bi yasaklansın ondan sonra hepimiz nasıl mekancıların kucağına nasıl düşüyoruz görün...

Aynen arkadasim mekancilarin kucagina oturuyoruz desek daha iyi Olur bence:):):) :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri