Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da by_ChordSolo

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
hocam bu çok çok daha farklı bişeye benziyor hocam ..eline diline sağlık süpper yaa..

Çok güzel olmuş Bahadır abi temiz ve net yalnız online dinlemede yeterli EQ vermiyor winamp ta ki sağlam bass tiz ayarlarıyla sonuç harika eline ağzına sağlık.

birinci sesi bayağı başarılı okumusşsun...sesim tiz olsa 2 ve 3 çü sesi üstüne okumak isterdim...güzel olmuş...

Çok güzel olmuş Bahadır abi temiz ve net yalnız online dinlemede yeterli EQ vermiyor winamp ta ki sağlam bass tiz ayarlarıyla sonuç harika eline ağzına sağlık.

aman diyeyim hocam winamptan uzak dur!
bence en iyisi windowsun media playerı,sağlıklı dinlemek için...

hocam vokal soundu nasıl geliyor,farkı hissediyorsunuz değil mi?:)

hocam çok farklı bir iş çıkartmışsın . . bu bildiğin gibi değil..arkadaş wınapta dahada farklı oluyor deyince dahada merak sardı şimdi onada bakıcam indireyimde bir..

Chordsolo hocam belki demişsindir daha önce ama ben vokal sesini nasıl verdiğini merak ettim? vocoder mi yoksa program falan mı?

Chordsolo hocam belki demişsindir daha önce ama ben vokal sesini nasıl verdiğini merak ettim? vocoder mi yoksa program falan mı?

vokal başka bir kanalda hocam.
ben söylüyorum ikinci ses olarak...
vokoder bizi bozar:D

Cubase 5 in çok iyi tarafları var.32bit ses işleme(benim sistemim için) büyük avantaj.bunun yanında programın içinde eklenti olarak gelen harika vst paketleri var.surround controller da bunlardan birisi.çok rahatlıkla pan ve surround uygulayabiliyorsunuz...
selamlar