Bu arkadaşları tanıyan varmı?Klavyeleri sağlam....

klavyeci07

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA600
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gNyt95t8XnU]PSR A2000 & Motif XF takilmaca - YouTube[/ame]

videodaki arkadaşları tanıyan varmı bizim sitenin üyelerinden mi birisi tanıdık dr.salim diğer arkadaşlarda çok güzel çalmışlar...Tebrikler...

Cevap: Bu arkadaşları tanıyan varmı?Klavyeleri sağlam....

valla salim burda yok bence ama cekimi yapan oysa bilmiyorum ama acil lazimsa polise bildirelim bulurlar heheheeh onceden izlemisdim bu videoyu

valla salim burda yok bence ama cekimi yapan oysa bilmiyorum ama acil lazimsa polise bildirelim bulurlar heheheeh onceden izlemisdim bu videoyu

Burhan abi vidoyu çeken dr. salim sesinden tanıyoruz artık...Bulsunlar tabii :))

tamam kgt arayim yada aksacliyi oda bulamazsa polat suriyeden gelince elimi opmeye gelcek derim aninda bulur sen rahat ol takma kafani hehehe dedimya cekimi yapan salimdir belki demkki oymus

tamam kgt arayim yada aksacliyi oda bulamazsa polat suriyeden gelince elimi opmeye gelcek derim aninda bulur sen rahat ol takma kafani hehehe dedimya cekimi yapan salimdir belki demkki oymus

Abi sen el attıysan bulursun.Sana güveniyorum :)

allah razi olsun guvenin icin tabiki bulcaz isimiz bu hehe devlet bosami yetisdirdi bizi heheeh

Yok mu bir gelişme abi..Buldun mu?

hey on beşlinin katlidir.

Yok mu bir gelişme abi..Buldun mu?
buldum da adamlar ser verip sir vermiyolar tek care sorguya cekcek aksacli oda bkonusduramazsa ben artik ele alcam isi yoksa bu devlet yurumucek zaten polatada kizim elini yikamadan gelmis suriyeden heheheeh kirli seyyy

Bu alana bir cevap yazın...