Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Böyle haksız kazanç olurmu?Tüketici haklarına OZODERM diye bilinen illet ana renginde saç çıkartıcı şampuanı da bildirdim hala reklamlardan inmemiş bile. Ve hatta şimdi 5 dakikada renklendiren tarak ta yapmışlar benim dönemimde 6 ile 8 haftada tamamen ana rengine dönüştürürdü. Gerçek manada Tüketici Hakları olsa bunu kimse göze alamazdı. FİAT Fabrikasını ve servislerini de aradım 6 koltuklu bir araç icad edilmemiş. Peki bu madem bir hata idi 6 sene beni mi beklediler? 5+1 yazanları bile way efendim 5 olacak diye Trafik'e benim gibi mağdurluğa gönderiyorlar. Bu sistem le para kaynağı bulundu galiba. Saygılarımla,
Cevap: Böyle haksız kazanç olurmu?
Tüketici haklarına OZODERM diye bilinen illet ana renginde saç çıkartıcı şampuanı da bildirdim hala reklamlardan inmemiş bile. Ve hatta şimdi 5 dakikada renklendiren tarak ta yapmışlar benim dönemimde 6 ile 8 haftada tamamen ana rengine dönüştürürdü. Gerçek manada Tüketici Hakları olsa bunu kimse göze alamazdı. FİAT Fabrikasını ve servislerini de aradım 6 koltuklu bir araç icad edilmemiş. Peki bu madem bir hata idi 6 sene beni mi beklediler? 5+1 yazanları bile way efendim 5 olacak diye Trafik'e benim gibi mağdurluğa gönderiyorlar. Bu sistem le para kaynağı bulundu galiba. Saygılarımla,