Arkadaşlar Allah aşkına bir yardımcı olursanız sevinirim. Bundan bir hafta önce or700 v2 plus vardı onu satıp bk5 or aldım ritimleri soundu sesleri falan cok güzel yalınız çok karmaşık Orgtaki bazı kısımları bir türlü çözemedim site üzerindeki videolar vede kullanım klavuzunu falan defalarca izledim Bazı konularda tam açıklama göremedim. Benim sizden istediğim bir kaç konu olacak vede bk5 or ye geçen arkadaşlara yardımcı olması amacıyla. 1-durum kitlere nasıl müdahale edlir sıfırdan degilde hazır ritim üzerinde küçük oynamalar yapmak istiyorum ms zili silip yeniden yazmak istiyorum. 2- bir ritimin varysynundan başka bir ritmin varyasyonuna nasıl kopyalama yaparım cok denedim amabir türlü olmadı mesela ritmin sadece adrum kiti ni kopyalamak istiyorum kopyalama yapıp ritimi kaydettikten sonra re akor basıyorum ritim çalıyor do akor basıyorum başka bir ritim çalıyor. 3-bk5 or üzerinde 4 tane intro ve egiding var deniliyor ama 1 er tane var orgun üzerinde introları nasıl 1 2 3 4 intr nasıl kullanabilirim. 4- ritmin varyasyon vede introlarının kaç mezur oldugunu ritim üzerinde ritim çalarken nasıl görürüm