BK5 OR birkaç soru???

• Konbuyu başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 1
  • Görünümler : 1K

hi_cazz

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
klarnet
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni bir BK5 OR kullanıcısıyım. Klavyeden genel olarak memnunum fakat çözemediğim bazı şeyler var.

1- FADE OUT özelliğini klavye üzerinden nasıl kullanıyoruz bunu bulamadım. Sadece Pedal'a atayarak kullanabiliyorum şu an.

2- Parçayı ritardando ile bitirmek mümkün mü? Mümkün ise nasıl yapabiliriz?

3- Ritimlerin introlarını parçayı çalmak istediğim tonda alamıyorum. Örneğin Re minör bir parça çalacağım. intro aktif durumda re minör bastım intro başlıyor, fakat intro hangi tonda yazılmışsa sadece o tonda çalıyor. Bunun çözümü var mı? Varsa eğer nasıl?

4-RolandTr üzerindeki ritimler hariç başka kullanabileceğimiz özelikle soft türk ritimleri var mı? Varsa nereden indirebiliriz?

Cevap: BK5 OR birkaç soru???

1- FADE OUT Pedal İle Yapılabilmekte Ama Mono Jack İle Kendinizde Yapıp Elinizin Altına Koyabilir Bastığınızda Özelliği Devreye Sokabilirsiniz. Bir Arkadaş Anlatmıştı Biraz Gurcalarsan Mesajları Bulabilirsin.

2- Ritardando İçin ENDİNG'e Hızlı Bir Şekilde İki Kere Basarsanız Dediğiniz Olur.

3- Buna Cevap Veremicem Nota Bilgim Yok Kulaktan Çaldığım İçin.

4- Çok Paylaşıldı Ritimler Elimde Güzel Bir Arşiv Var Bir Ara Paylaşmayı Düşünüyorum. Kendi Setimide Topluyorum, Yakın Bir Zamanda Paylaşacağım.