bk5 kaval fth

Cevap: bk5 kaval fth

fatih kardeşim eline sağlık.yüreklere dokundurmuşsun.çok duygulu çalıyorsun.

seni tekrar aramızda görmek çok güzel fatih kardeşim. bu arada eline yüreğine sağlık güzel ve duygulu olmuz demon.

tsk ederım bu arada tum arkadasların tekrardan kadır gecesı mubarek olsun..saygılar

Fatih üstadım editlediğin sesleri paylaşsan bizde faydalansak sana dua ederiz...

Fatih üstadım editlediğin sesleri paylaşsan bizde faydalansak sana dua ederiz...

merhabalar...

Ben zaten calısmalarım devam etseydı seslerı sızlerle paylasıcaktım dınledınız tum edıtlı seslerı klavyeye dogru sekılde kaydedemedım ve gereklı destegı bulamadım ıcın uzulerek aletı satısa sunmak zorunda kaldım keske boyle olmasaydı ama oldu artık aletı bı kac gune kadar sanırım verıcem bırılerıne..yanı uzun lafın kısası su anda tum dınledınız sesler orgu kapattım da gerı cagıramadım edıtler yanı actım da 4tel baglama yaylı ayarlarını yenıden yapıp calıyormmklavyeyı...saygılar

merhabalar...

Ben zaten calısmalarım devam etseydı seslerı sızlerle paylasıcaktım dınledınız tum edıtlı seslerı klavyeye dogru sekılde kaydedemedım ve gereklı destegı bulamadım ıcın uzulerek aletı satısa sunmak zorunda kaldım keske boyle olmasaydı ama oldu artık aletı bı kac gune kadar sanırım verıcem bırılerıne..yanı uzun lafın kısası su anda tum dınledınız sesler orgu kapattım da gerı cagıramadım edıtler yanı actım da 4tel baglama yaylı ayarlarını yenıden yapıp calıyormmklavyeyı...saygılar

bu klavye üzerindeki eksikliklerden bitanesi olabilirmi acaba ? bu konudaki somut düşüncelerin nelerdir .bizimle paylaşırsan seviniriz.birde ses çok dokunaklı çıkıyo bu kadarmı güzel olur bayıldım ben. ayrıca kayıtları neyle alıyorsun ?çok temiz çünki

alette hıc bır problem yok sadece dıyalog problemınden dolayı kendı aldıgım sonuc ..tsk..

Hocam ben bu ''gerekli desteği alamadım'' cümlesini anlayamadım nasıl bir destek ve kimden gelmediğini açıklarmısın?