Bk 5or için toplu halde rtimler...

GOKHAN43

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 300 pa600
şu ana kadar oluşturduğum rtim seti en çok kullandıklarım düzenli olarak veriyorum saygılarımla kutahyadan gokhan....

Ekli dosyalar

• bk 5or ritimler.rar
    277.5 KB · Görünümler: 308
Cevap: Bk 5or için toplu halde rtimler...

Elinize Sağlık. Teşekkürler...

Rica ederım ne demek işinize yararsa ne mutlu....

sagol gökhan

ama malesef simdiye kadar elimizde dogrudrüs bir ritim set yok
son roland tr deki ritimlerde benim hosuma gitmedi tüm ritimler alaturka yani bir bar ritimleri dogru drüsüs bir dügüncü ritimi yok orgun icindeki ritimler le bisey yapiyoruz veyada eski roland in ritimlerinle ben bu gidiste roland dan vazgececem yine korg a dönecem herhalde korgun pa 50 nin ritimleri bile bir dügün götürecek halde

roland hep geri kaliyor roland in bu orgu bare bisey yapar dedik ama simdiye kadarda bisey olmadi
gw8 in ritimleri suan bu orga 10 ceker emo destegide yokken

saygilarimla

sagol gökhan

ama malesef simdiye kadar elimizde dogrudrüs bir ritim set yok
son roland tr deki ritimlerde benim hosuma gitmedi tüm ritimler alaturka yani bir bar ritimleri dogru drüsüs bir dügüncü ritimi yok orgun icindeki ritimler le bisey yapiyoruz veyada eski roland in ritimlerinle ben bu gidiste roland dan vazgececem yine korg a dönecem herhalde korgun pa 50 nin ritimleri bile bir dügün götürecek halde

roland hep geri kaliyor roland in bu orgu bare bisey yapar dedik ama simdiye kadarda bisey olmadi
gw8 in ritimleri suan bu orga 10 ceker emo destegide yokken

saygilarimla

Abim malesef dediğin konuda haklısın ama yapacak bişey yok dün çıkan rtimlerden balıkesir çiftetelli ritmi bizim burada erkek oyunu var ona cok ıyı gıdıyor o yuzden onun davullarını sevdım ben bu gonderdıklerım ıcındede bır cıftetellı rıtmı var gw8 için yazılmıs ama bk 5or a cok ıyı oturuyor onu kullanıyorum artık ne yapalım hayırlısı bende korg ıstıyorum ama beklıyorum su an bakalım ....

Abim malesef dediğin konuda haklısın ama yapacak bişey yok dün çıkan rtimlerden balıkesir çiftetelli ritmi bizim burada erkek oyunu var ona cok ıyı gıdıyor o yuzden onun davullarını sevdım ben bu gonderdıklerım ıcındede bır cıftetellı rıtmı var gw8 için yazılmıs ama bk 5or a cok ıyı oturuyor onu kullanıyorum artık ne yapalım hayırlısı bende korg ıstıyorum ama beklıyorum su an bakalım ....

ritim, yazma var alette ritim yazabilirsiniz.ama tabi hazır loop falan yoktur biraz kullanıcıda uğraşması lazım aletle istediğin ritmi yaz kullan

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri