Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: bk 5or da RİTİMLERDEN memnunmuyuz ???roland türkiye ve bk5 or kullanan müzisyen dostlarımız tarafından çok güzel ritim çalışmaları yapılabileceğini düşünüyorum .çünkü drum kitler ve aletin genel soundu bence çok iyi ve kaliteli .fakat şöyle de bir durum var kendi tecrübeme dayanarak belirteyimki marka model fark etmeksizin bugün en güzel dediğiniz ritim en fazla 1 yada 2 ay sonra sizin için sıradan bir ritim haline gelir.çünkü müzik ve müzisyen kulagı sürekli tekrardan çabucak sıkılır .sürekli değişiklik arar bu müziğin doğasında olan çok doğal bir durum.
Cevap: bk 5or da RİTİMLERDEN memnunmuyuz ???
roland türkiye ve bk5 or kullanan müzisyen dostlarımız tarafından çok güzel ritim çalışmaları yapılabileceğini düşünüyorum .çünkü drum kitler ve aletin genel soundu bence çok iyi ve kaliteli .
fakat şöyle de bir durum var kendi tecrübeme dayanarak belirteyimki marka model fark etmeksizin bugün en güzel dediğiniz ritim en fazla 1 yada 2 ay sonra sizin için sıradan bir ritim haline gelir.çünkü müzik ve müzisyen kulagı sürekli tekrardan çabucak sıkılır .sürekli değişiklik arar bu müziğin doğasında olan çok doğal bir durum.