Cevap: Bk 5or 2-4 rtimleri bu tadı vermiyor!!!!!!
ben hep diyorum ve yinede diyorum dügünde alaturka ritimler gitmiyor arkadaslar davul darbuka cok olan bir ritim milleti rahatsiz ediyor
son eklenen ritimler cok güzel 2 4lüklerle topal benim cok hosuma gidiyor biraz editledim ben 2 4 lügü pekte fena olamdi
ama yinede cok eksikler var bk-5 te bakin herkes simdiden pa600 konusuyor ben demistim pa600 pa800 degerinde olmasi icin piyasada satilan pa800 modeli birkere 700 euroya düsmesi gerek
ama böyle giderse roland cok muzikle ugrasan rolancilari kaybedecek bu söylediklerim hemen roland türkiyeye gelmesin benim demek istedigim roland batiya yönelik cok yatirim yapiyor ama orjental olan bölgelerle pek ugrasmiyor böyle giderse bende geri dönecem korg uma tam 4 sene sahnede kulandim pa800 ü 1 kere bile beni yanliz birakmadi ama bk-5 te cok ama cok eksikler var
bir ara bir arkadasimiz bir ritimin 3-5 gün yazilmasi cok amatörce yazilim yazmisti ben buna katiliyorum arkadasimizin dedigi gibi 1 ritim yazmak usta biri icin 3-5 gün degil 3-5 saat olmali geri kaliyoruz nedense
saygilar