bk-5 yardım

burak_ss

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland bk-5 , Gitar
Arkadaşlar bk-5 orgum var carless whisper isimli saksafonlu parçanın ritimi varmıdır veya mevcut ritimlerden hangisiyle çalınabilir bilen arkadaş varmı acaba şimdiden teşekkürler.

Cevap: bk-5 yardım

teşekkür ederim hemen bakıyorum

bu arada çalışmanız çok başarılı olmuş

Unutmadan orijinal tempo ayarı 76 olacak..Ben bu parçayı çok severim o yüzden mesajınla özellikle ilgilendim..Şimdiden kolay gelsin sana..Ayrıca beğendiğin içinde teşekkür ederim..

sanırım sizdede roland var bendeki ritimlerde farklı farklı beat ler var sizin çaldığınızdakinin bir adı varmı mesela slow beat blue beat gibi

Valla benim Roland ı kısa bir süre önce sattım ve o ritim adı aklımda değil inan..Tek tek ritimlere göz attım ve parçaya uyabilecek ritimi seçtim ve kayıt tuşuna bastım :) Yani biraz zevk meselesi,kulağına zevkine gönlüne tarzına hangi ritim hoş geliyorsa onu seçip denemelisin..Hatta ben disco ritimlede denedim süper oluyor ama kaydetmedim tabi..:)

Yakında PA900 ilede bir Careless Whisper denemesi yapıp yayınlayacağım..

Valla benim Roland ı kısa bir süre önce sattım ve o ritim adı aklımda değil inan..Tek tek ritimlere göz attım ve parçaya uyabilecek ritimi seçtim ve kayıt tuşuna bastım :) Yani biraz zevk meselesi,kulağına zevkine gönlüne tarzına hangi ritim hoş geliyorsa onu seçip denemelisin..Hatta ben disco ritimlede denedim süper oluyor ama kaydetmedim tabi..:)

Yakında PA900 ilede bir Careless Whisper denemesi yapıp yayınlayacağım..

merakla bekliyorummm :)