bk 5 yardım lütfen

sercanağa

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg is 40
merhaba arkadaşlar aleti daha dün aldım bir kaç sorum olacak sizlere. Şimdi önce aklıma gelen sol elle akor basarken tek tuşla akorun değişmesini istemiyorum yani sadece üçlü bastığımda akor değişsin istiyorum nasıl yapabilirim. 2. bir sorumda rolandın orjinal usb si haricinde usb kullanabilirmiyim. birde ben düğüncüyüm arkadaşlar güzel bir düğün set lazım ayrıca aleti daha iyi tanıyabileceğim bir yer varmı. bu konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. herkese hayırlı günler cevaplar için de şimdiden tşkler.

Cevap: bk 5 yardım lütfen

merhaba arkadaşlar aleti daha dün aldım bir kaç sorum olacak sizlere. Şimdi önce aklıma gelen sol elle akor basarken tek tuşla akorun değişmesini istemiyorum yani sadece üçlü bastığımda akor değişsin istiyorum nasıl yapabilirim. 2. bir sorumda rolandın orjinal usb si haricinde usb kullanabilirmiyim. birde ben düğüncüyüm arkadaşlar güzel bir düğün set lazım ayrıca aleti daha iyi tanıyabileceğim bir yer varmı. bu konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. herkese hayırlı günler cevaplar için de şimdiden tşkler.
roland türkiye bk5 sayfasında ve youtubede bk5 kullanım ve ayarları ile ilgili ayrıntılı videolar var.
farklı usb kullanabilirsin.
akor için menü+genel ayarlar+arranger ayarları sekmesini kurcalayabilirsin

1
Menü - performans ayarlari - arranger ayarlari - tip - secenegini secip pianist1 veya pianist 2 ye getirirseniz split kisminda en az 3 tuşa ayni anda basmadan akor değişmez.. ayrica bu ayarin kalici olmasi icin bi onceki menuye donup en alttaki secenek olan varsayilani kaydet secenegini secip evet i isaretleyip enter a basmaniz gerekir..
2
orijinal usb diye birsey yok, herhangi bir usb ile calisabilirsiniz..
3. Sorunuza cevabim yok malesef, bol muzikli gunler..

Moderatör tarafında düzenlendi:

3. Sorunada Ben Cevap Verim Sağdan Soldan Toplayacaksın Bir Şekilde Güzel Bir Set Elde Edebilirsin Zamanla.