bk 5 soru ?

İyiki Doğdunuz :)

polatoğlu

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
GW8, bk 5 or.
arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar ve hayırlı kandiller diliyorum.
iki sorum olacak yardımlarınızı istirhamımla
1- flaş diskten ritm okurken ana ekranda iken birsonraki ritmleree flaş disk içinden enterle değilde an ekrandan geçme şansımız varmı

2- one touch da seslere verilen efektler write dememe rağmen bir sonraki tuşa basmalarımda kayıp oluyor yine en başa dönüyor, efektleri one touch da nasıl kayıt edebiliyoruz.

Cevap: bk 5 soru ?

bk5 kilitsiz kullanım özellini önde tutmuş. Performans sesler üzerinde derin bir mantıkla kullanım piratikligi sunmuş. Bunun içinde ekran tuşların olmaması ekranda ritimin görünmesi gibi bir çok özellikleri koyma gereginde bulunmamışlar. Tabiki bu durum bizim işimize gelmedigi icin kilitleri kullanarak bahsettigim kullanım pratıkliginden mahrum kalıyoruz. haliylede usb'ye giriş yapmadan ritim seçme sansımız olmuyor. Bk5'i ilk alanlardan sayılırım ama bu güne kadar one toush özelligini kullanmadım. Bahsettigin benzer hatayı bi kaç arkadaşımızda gördük. Çözüm için ne yaptılar bilgim yok ama. 2.verion güncellemeyi tekrar yükle derim. kolay gelsin başarılar. Hayırlı kandiller

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: bk 5 soru ?

Jet to jetekatılıyorum bence one touch gereksiz versiyon 1.04 ile sınırsız ses seçme geldi. İstediğiniz sesleri alt altta sıralayın 1 den 8 ekadar hatta sınırsız ses çağırın.