BK-5 OR / Yeni 9-8-SRK,Ciftetelli-SRK,Blks-Cift-SRK Ritimleri Yayında...

Roland Türkiye

vip
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland
Değerli BK-5 OR Kullanıcıları, Yeni hazırlamış olduğumuz,9-8-SRK,Ciftetelli-SRK,Blks-Cift-SRK ritimlerimizi ücretsiz olarak BK-5 OR özel web sitesinden indirebilirsiniz.Yeni yüklenecek ritimlerimiz için sayfamızın "Ritimler" bölümünü kontrol etmeyi unutmayınız.Ritimlere ulaşabileceğiniz link i aşağıdaki şekilde bilgilerinize sunarız.
Roland BK-5 OR Türk Sesli ve Ritimli Klavye

Cevap: BK-5 OR / Yeni 9-8-SRK,Ciftetelli-SRK,Blks-Cift-SRK Ritimleri Yayında...

tsk edıyoruz roland turkıye ve ekıbıne isteklerımızı duydugunuz ıcın devamını sabırsızlıkla beklıyoruz saygılarımla kutahyadan gokhan....

Teşekkür ederim.

teşekkürler ritimler çok hoş,özellikle blksr çiftetelli ritimindeki davullar çok hoşuma gitti,

Emeklerinize sağlık roland türkiye.Ritimler oturmaya başladı.3 ritimde çok iyi ve çok hoş.Destekleriniz için çok teşekkürler...Aynen devam hep birlikte...

Saygılar...

roland türkiye çok teşekkürler ritimler çok güzel çalışmalarınızın devamını bekliyoruz elinize sağlık

ya gerçekten eksik ritimler bunlarmıydı klavyede halkritimleri tamamen yok derecede en önemli ritimler yerine bu ritimler gereksiz benim duşuncem halk 7/8 halk 9/8 halk 6/8 turki duble bunlara yoğunlaşın bırakın oylama işlerini

Ritimler gercekten guzel fakat raporsuz arkadasin dedigi gibi alette bir tane bile 3-4luk ritm yok bence cesitli 2 4 lukler ve eksik olan 3 4 luk 6 8 lik gibi ritmlerede agirlik verilmeli.ama serkan turkum bu defa cok kaliteli ritmler yazmis tesekkurler tekrar

Ritimlerin hepside çok güzel eksik olanlarında en kısa zamanda tamamlanacağına eminim Teşekkürler Roland Türkiye...

arkadaşlar bugün ben istanbuldaydım ve 2 saat aleti inceledim... ve en sonunda bk-5 i aldım geldim alet güzel sesleri çok iyi kitlerde on numara bu aleti inceleyip işlemek lazım bu konuda elimden geleni yapacağım... ilk önce çözmek lazım gelir... ama ses kalitesi çok iyi ben beklentimde yanılmadım bir roland sevdalısı olarak ve bu bir başlangıç diye düşünüyorum eğer roland sample olayını açarsa bu iş olur türkiye de...