BK-5 OR Satış Fiyatı için DÜZELTME !!!

Roland Türkiye

vip
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland
Değerli Roland BK-5 Kullanıcıları;
Zuhal Müzik online satış sitesinde birkaç gündür görmüş olduğunuz 999 USD lik satış fiyatı yanlışlıkla oluşmuştur.Problemin kaynağı, bizim sistemimiz ve Zuhal Müzik Online Satış departmanı arasındaki XML veri transferi sırasında oluşmuş bir hatadır, döviz birimlerindeki kodlma hatasından kaynaklanmaktadır.BK-5 OR nin perakende satış fiyatı 999 EURO dur.
Bu durumdan dolayı tüm kullanıcılardan, müşterilerimizden ve bayilerimizden özür dileriz.

Saygılarımızla;
Roland Türkiye

Cevap: BK-5 OR Satış Fiyatı için DÜZELTME !!!

bilgilendirme için teşekkürler zuhalmüzik

Güncel kalsın.

Bugün sipariş geçtim ancak fiyat yanlış deyip siparişi iptal ettiler.Fiyatta değilme olmamış

ciddi bir muesse... tebrik ederim...

cok cıddı muessesedır musterıyle okadar cok ılgılenırlerkı daha 21 ocakta cıkack yenı urunlerden haberlerı bıle yok :) zuhal muzık normaldır bunlar

999 euruya satabilirseniz iyi bu saatten sonra , ben 999 dolarken bile karar veremedim:)

iyiki 999 euro 1000 euro olsa kımse alamayacak ne kadar tuketıcı dostu bır fırmaa :)

Başka orglar için gw-8 ve geçmiş için bilmiyorum ama Bk5-or konusunda roland Türkiyeyi eleştirmek ne kadar doğru bilmiyorum. Desteğini sürdürmesi hali hazırda yayınlanan 100 ün üzerinde Türk ritmi, soruları hızlı cevap, güncellemeyle oktav kısayolu ve ritm yazma hatalarının giderilmesi ve mart başı yapılacak ek güncellemeyle belki kimsenin yapmadığını yapıp Türkiye'yi bu kadar dikkate alarak orgun yazılımını Türkçe hazırlıyor olmaları ve yeni drum kit ve sample seslerin mart güncellemesinde orga eklenecek olması yeterli değil mi?

1000 $ ken alayım mı almayayım mı diye düşünüyordum. 1000 euro ya malesef kesinlikle almam.