Bk 5 or satılık

• Konbuyu başlatan spider
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spider

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
org ve bağlama
Roland bk 5 or temiz kutusu herşeyi duruyor.evde kullanıldı.satıyorum.ilgilenenlere duyurulur.cep:05379881085

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Bk 5 or satılık

fiyatı nedir hocam hangi şehirdensiniz

Fiyat nedir bir de hangi ildesiniz

Samsun barış hocam.fiyat tlfn yazdım yukarıda.mümkünatı varsa ararsanız görüşürüz.herkese teşekkürler.

ne kadar yukarıda...:)

Roland bk 5 or temiz kutusu herşeyi duruyor.evde kullanıldı.satıyorum.ilgilenenlere duyurulur.cep:05379881085

hocam fiyatı göremiyoruz.tekrar yazarmısınız.

Bana bak terbiyesizliğin lüzumu yok west misin ,nesin gerek yok böyle karsktersizce espriye.

Bana bak terbiyesizliğin lüzumu yok west misin ,nesin gerek yok böyle karsktersizce espriye.

Samsun barış hocam.fiyat tlfn yazdım yukarıda.mümkünatı varsa ararsanız görüşürüz.herkese teşekkürler.

Kardeş sana kimse terbiyesizlik yapmıyor önce yazdığın cümleye göz at.Bende aynı şekilde anladım bu cümleden.West arkadaşımızda esprili bir şekilde yaklaşmış.Gayet masumane yani.Senin aklın başka yerlere gittiyse ilk başta zihniyetini değiştir..

Ne oldu kardeşim senin zoruna giden ne.seninle ne alakası var bu konunun sanamı yazıldı o cevap ne yalandan yere konuşuyosun.sen kendi zihniyetini değiştir.mantıklımı yani bu yazdığın.sen başkasının terbiyesizliğini savunacağına kendi aklınla yapıcı ol bence.seni ne ilgilendiriyoki.

Arkadaş biraz asabi herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...