Bk 5 or - İpad BK Partner DİKKAT

• Konbuyu başlatan baron
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 4K
Cevap: Bk 5 or - İpad BK Partner DİKKAT

Aciklamali videosu vardi ben bk5 aldigimda onuda yapim dedim fakat bank ses ve rtimler sadece oldugu icin almadim

Sizde yanlış anlamışsınız bu bk partner olayını. O vardı bu yoktu meselesi değil. Tam karıştırmadım hevesim kaçtığımdan ama sanıyorum her şey mevcut ama aletin ilk ham haliyle mütevellit. Türkçe ritim, ses vs. Hariç. Sizin anlayacağınız Türkçe yüklenilen usb tamamen saf dışı. Yoksa program müthiş. Geri kalanını bizim Türk roland distrübütorumuzun ayarlaması gerekliydi. Aynı roland sitesinde göz boyamalık ritim ve sesler gibi. Asıl yapması gereken buydu. Gerisini zaten TM. Site halkı zaten gönüllü yapmakta. Meseleler bundan ibarettir, güzel kardeşim.

Keşke Araştırıp Bu Yola Koyulsaydınız Abim.

usb çoklayıcı ile kullansanız olmuyormu

Anlaşıldı artık. Çoğunuz, hatta hiç biriniz BK Partner olayına tatbiki olarak girmemişsiniz. Ya ben bunu kelimelerle anlatmaya çok kifayetsiz kaldım. Yada sizin anlamaya gönlünüz razı değil. Tekrar kısaca, bu programı indirip org unuzu ilk haliyle (ham yani fabrika çıkışı) kullanmayı kabulleneceksiniz veyahutta bu sistemden vaz geçeceksiniz. Ortası kesinlikle yok diye düşünmekteyim, artık. Yani, Türkçe kullanımlara haiz olmayan dev ekran veya herşeyi yapmakla muktedir olduğunuz ama büyüteç le bakabileceğiniz tekerlekle kullanılan minyatür ekran. Seçim size kalmıştır. Saygılarımla...........

Kötü Bir Tecrüben Oldu Hocam. Tekrar Geçmiş Olsun Bu Kadar Sıkma Canını.

Üzücü bir durum. Buna da bir çare bulunacaktır her halde...

Üzücü bir durum. Buna da bir çare bulunacaktır her halde...

Çare bulabileceklerini bende sanmıyorum. Zira başlarında Ahmet Can Başar gibi bir elektronik kâşifi yok, sanırım. Neyse bu konuda çok uzadı artık. Kestirip atıyorum.