BK-5 OR Bir Acemi Demosu Daha (KALENİN DİBİNDE)

balasagun

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland BK-5 OR
Alalı 2 ay olup istediğim ölçüde vakit ayıramamakla birlikte, 40 yaşında, klavyenin insanın günlük yaşamına kattığı rengin ve tadın farkına vardım. Bu hakikaten çok güzel bir duygu.
Yüksek bir hoşgörüye sahip olduğunu düşündüğüm forum üyelerine, utanmadan, sıkılmadan, çekinmeden aşağıda bir demomu daha sunmak isterim. Uğraştım ama bir türlü temiz çalamadım. Şu sıra parmak alıştırmaları, tuş geçişi alıştırmaları yapıyorum kendimce ama çok mesafe katetmem gerekiyor. Ne gerek var, profesyonel müzisyen mi olacaksın? denilebilir. Hayır elbette öyle değil, ben bir akademisyenim, mutlu olduğum, keyifle ve adeta bir yaşam tarzı olarak benimsediğim bir işim var, ama şu uğraşılarımı, kulaklığı takıp kendim dinleyecek olsam da, eşime dinlettirecek olsam da daha iyi, daha kaliteli yapmak doğru olmaz mı? Hem günbegün daha iyi olmak kişiyi mutlu etmez mi? İşte bu yüzden dostlar...
Gelelim demoya...
Kalenin Dibinde, hareketli bir türkü. Çok severim, fakat uğraşınca icrasının ne kadar zor olduğunu anladım. Sadece nakarat kısmını çaldım ve dahili hafızadan Moulfo ritmi üzerine Mürhen seslerinden Weltmeister akordiyon ve cümbüş, Fatih seslerinden yaylılar ve Erhan seslerinden 4 Tel 3 bağlama kullandım. Akordiyon ve yaylılar uzayan sesler olduğundan hataları bir nebze tolere etti ama cümbüş ve bağlamada ciddi ölçüde takıldım. Giriş kısmını iyi yapamadım, fark edilecektir. Saygısızlık olmasın daha iyisini yapayım dedim, yapamadım. Bu haliyle paylaşmak istedim.
Selâmlar...

Zippyshare.com - KALENİN DİBİNDE.mp3

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: BK-5 OR Bir Acemi Demosu Daha (KALENİN DİBİNDE)

]eline sağlık bunu bile yapamayan müzisyenler var emin ol açık yürekliliğinize teşekkürler başarılar....teşekkür butonunu lütfen kullanınız

usta sen 2 aylık olduğuna emin misin ?

harika olmuş hocam elinize sağlık.

]eline sağlık bunu bile yapamayan müzisyenler var emin ol açık yürekliliğinize teşekkürler başarılar....teşekkür butonunu lütfen kullanınız
Ben de teşekkür ederim volkanorg.
usta sen 2 aylık olduğuna emin misin ?
2012 Aralık ayına kadar bir klavyem olmamıştı. Lisede müzik derslerinde başarılıydım, iyi ritm tutardım, kulağım da çok seçici ve hassastır. Bunun dışında sistematik bir müzik eğitimi de almadım. Sadece bir parçanın nasıl, ne şekilde ahenkli çıkabileceğini kafamda epeyce bir kurguluyor ve bu kurguyu uygulamaya çalışıyorum. Klavyeyi de şu an kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum.
harika olmuş hocam elinize sağlık.
Teşekkür ederim görüşlerin için...

Elinize sağlık, çok güzel bence. Hiç de acemi gibi çalmıyorsunuz. Aksine tertemiz ve ahenkli olmuş. Bu arada BK-5 in davul tonlarını da çok beğendim.

Acemi isine pek benzemiyo hocam:)basarili calisma olmus ayrica emege saygi olayida var kullandiginiz editlenen seslerin kimlere ait olduklarini yazmissiniz cok iyi takipcisiniz hocam saygilarimi sunuyorum calismalariniz cok guzel..

hocam 2 aylık çalışmayla bunları yapabiliyorsan, bir kaç aya-yıla neler olur tahmin bile edemiyorum :) başarılarınızın devamını dilerim. gayet hoş. ellerinize sağlık

Güzel görüş ve eleştirileriniz için hepinize teşekkür ederim. Uğraştıkça daha çok sevmeye başladım klavyemi. Bana fazlasıyla yetiyor, kulaklarımı tırmalamayacak her ahenkli nota basışımda daha bir mutlu oluyorum inanın. Roland Türkiye'nin ritm ve ses desteğinin yanında buradan emeklerini paylaşan arkadaşlara da ne kadar teşekkür etsem az gelir. İnsan bir noktadan sonra neyi seçeceğini ve kullanacağını şaşırıyor.
Mevcut ritm ve sesleri editleme veya yeni ritm yapma gibi konulara da ileride izin dönemlerimde eğilmeyi düşünüyorum ama çetin bir iş gibi gözüküyor şu haliyle...
Sevgi, saygı ve selâm ile...

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben bu sarkıyı nasıl yukleyecem bırı yardım edebılır mı???

Bu alana bir cevap yazın...