aors Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 28 Mar 2012 Mesajlar 212 Tepkime puanı 3 Puanları 18 Konum Ankara Enst. Piyano-Roland E-A7 10 Ağu 2012 #1 BK-5 OR'de ritimlerin 4. varyasyonunda birkaç defa fill in yapinca tempo ritimin orjinal hızına dönüyo. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler...
BK-5 OR'de ritimlerin 4. varyasyonunda birkaç defa fill in yapinca tempo ritimin orjinal hızına dönüyo. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler...
E erselozkan 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 48 Konum Bursa/Mustafakemalpaşa Enst. Şimdilik ıslık çalıyorum. 10 Ağu 2012 #2 Cevap: BK-5 OR Acil yardım! Global de kock olan kısımlarda Tempo on olması gerekli öylemi.
Tyros Fatih **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Mar 2010 Mesajlar 594 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 41 Web sitesi cetinozben.wix.com Enst. Yok 10 Ağu 2012 #3 Cevap: BK-5 OR Acil yardım! selamlar.... oncelıkle klavyeyı kapa sonra ac ve tempo butonuna basılı tutup kıtlıyelım tempoyu busekılde herhangı bı rıtımı secıp calalım ve atak atarak var4 e gecelım bu kez ne tepkı olcak bı gorelım hocam ....
Cevap: BK-5 OR Acil yardım! selamlar.... oncelıkle klavyeyı kapa sonra ac ve tempo butonuna basılı tutup kıtlıyelım tempoyu busekılde herhangı bı rıtımı secıp calalım ve atak atarak var4 e gecelım bu kez ne tepkı olcak bı gorelım hocam ....
aors Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 28 Mar 2012 Mesajlar 212 Tepkime puanı 3 Puanları 18 Konum Ankara Enst. Piyano-Roland E-A7 10 Ağu 2012 #4 Cevap: BK-5 OR Acil yardım! İlginiz için teşekkür ederim. Sorun bendeymiş, one touch hold da tempo off durumdaymiş
Cevap: BK-5 OR Acil yardım! İlginiz için teşekkür ederim. Sorun bendeymiş, one touch hold da tempo off durumdaymiş