BK-5 klavyeden aldım arkadaşlar..

baybozkurt

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800
Slm arkadaşlar;

Aksaray sonat müzikten az önce bk-5 or klavye siparişi verdim.Yarın elime ulaşır büyük ihtimal.İnşallah güvenilir bir bayidir.Sabırsızlıkla bekliyorum orgu bakalım..

Cevap: BK-5 klavyeden aldım arkadaşlar..

Slm arkadaşlar;

Aksaray sonat müzikten az önce bk-5 or klavye siparişi verdim.Yarın elime ulaşır büyük ihtimal.İnşallah güvenilir bir bayidir.Sabırsızlıkla bekliyorum orgu bakalım..

Sn.Baybozkurt,
Satın aldığınız Sonat Müzik-Aksaray bizim Dijital Piyano Foresta / Gitar Ürünleri ve Davul & Perküsyon kategorimizde seçkin bayilerimiz arasında bulunmaktadır.
Kendileri aynı zamanda bu kategorilerin yanında BK-5 OR ürün bayiliklerimiz arasına da katılmış bulunmaktadır.Herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz.Bayilerimizle ilgili yaşayacağınız her türlü sıkıntılarınızı bilgi@rolandtr.com adresine bildirebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Roland Türkiye

sayın roland Türkiye her an her daim sitemizi ve özellikle bk5 ile ilgili konuları sürekli takip ediyorsunuz.bk5 ile problemi olan hocalarımıza verdiğiniz desteği görüyoruz.buda bk5 modelinin arkasında emin adımlarla yol katedeceğinizi gösteriyor.ben bu durumdan çok memnunum,hayırlı işleriniz olsun...

hayırlı ugurlu olsun

Cihazım cumartesi günü geldi arkadaşlar.Aletin kasa ve tuşe kalitesi tartışılmaz.Bunun dışında elektro sesine bayıldım.Ney ve kaval gibi enstrümanlarda üfleme tınısını aynen duyabiliyorsunuz.Hoparlör çıkışı pürüzsüz ve net.Usb den ritim yada mp3 okuması çok hızlı ve süper bir olay.Eşlik ederek çalmak gibi bir güzellik çok güzel.Aleti çözdükçe bilgi veririm artık.ok.

Hayırlı olsun.

Sn.Baybozkurt,
Satın aldığınız Sonat Müzik-Aksaray bizim Dijital Piyano Foresta / Gitar Ürünleri ve Davul & Perküsyon kategorimizde seçkin bayilerimiz arasında bulunmaktadır.
Kendileri aynı zamanda bu kategorilerin yanında BK-5 OR ürün bayiliklerimiz arasına da katılmış bulunmaktadır.Herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz.Bayilerimizle ilgili yaşayacağınız her türlü sıkıntılarınızı bilgi@rolandtr.com adresine bildirebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Roland Türkiye

Sn.Roland Türkiye... Sonat Müzik Aksaray,için yaptınız açıklama bendede güven duygusu oluşturmuştur bende bu bayiiden bk-5 or almayı düşünüyorum,fakat bir aksi durumda,yaptırımlarınız nelerdir?siparişi veren kullanıcı olumsuz bir durum karşısında bilgi@rolandtr.com[/email] adresinize bildirecek,peki mağdur olduğu konuyu giderecekmisiniz?

Roland Türkiye olarak mantık çerçevesi içinde olan herşeyin arkasındayız.İyi geceler.

Alemin kralı Roland yürü be roland yakışır...............