BK-5 Intro Nasıl Yazılır

Müziksiz Asla

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa600Qt
İlk aşamada ritmin intro kısmı tamamen boş olduğu için ritmin Main kısmındaki drum acc bass ne varsa aynen intro kısmına kopyala/yapıştır yapmaya çalışıyorum bir türlü başaramadım. Tek tek denedim hepsini ama olmuyor.

Yani kopyalama aşamasında "key"e basılı tutarak sesi dinliyorum. İnsert menüsünde kopyala diyorum,ekranda bar çubuğunu görüyorum.Start diyorum bar çubuğu harekete geçiyor fakat ses yok?

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Cevap: BK-5 Intro Nasıl Yazılır

Arkadaşlar ritimi intro'ya veya başka bir yere kopyalamasını öğrendim. Hatta acc2 boştu oraya bir deneme parça çaldım oturdu. Ancak akor'u değiştiremedim.

İntro'da akor'u nasıl değiştirebiliyoruz.

Bence Satma Hocam Cihazı. İntro Kısımlarına Geldik, Yakında Ritim Yazarız :)

Bence Satma Hocam Cihazı. İntro Kısımlarına Geldik, Yakında Ritim Yazarız :)

Kardeşim, ben müziği bırakma (-) noktasından direk olarak daha üst düzey bir alet alma (+) noktasına geldim :) Şu anda ise nötr pozisyonundayım yani devam. :)

Bu arada İNTRO olayında birçok aşama kaydettim. Akşamdan beri neredeyse birkaç saat uyudum. Ancak yine de tam olarak yapabildiğimi söyleyemem. KAYIT olayı ile idare edeceğim artık. KAYITLARDAN çağırırım artık napayım :)

Yakında Bende Satışa Çıkartıcam Gibime Geliyor. Hemde Şok Fiyat İle Anında Satılsın Kurtulim İstiyorum.