Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: BK -5 (Atiye - Yetmez)Herkese yorumları ve eleştrileri için teşekkür ederim. Öncelikle belirtmem gerekir ki ben sadece evde vakit buldukça kendine çalan amatör bir müzik severim. Ancak dikkat ettiğim bir kaç konu var. Birincisi ve en önemlisi çalınan parçalarda akorların en önemli konu olduğuna inanıyorum. Açıkçası istediği kadar süslenmiş, en iyi cihazlarla icra edilmiş akorsuz veya rastgele akorlu parçalar bana tat vermiyor. Bu ister oyun havası olsun ister pop ister rock olsun. Hem bu konuda çok ileri bir kullanıcı olmadığım için hemde doğru sesleri duymak istediğim için süsleme ve profesyonellikten uzak sadece doğru ve temiz çalmaya çalışıyorum. Bu şarkıyı seçmemdeki sebep ise bütün şarkıda sadece dört akor olmasına rağmen akorların kulağıma çok hoş gelmesidir.
Cevap: BK -5 (Atiye - Yetmez)
Herkese yorumları ve eleştrileri için teşekkür ederim. Öncelikle belirtmem gerekir ki ben sadece evde vakit buldukça kendine çalan amatör bir müzik severim. Ancak dikkat ettiğim bir kaç konu var. Birincisi ve en önemlisi çalınan parçalarda akorların en önemli konu olduğuna inanıyorum. Açıkçası istediği kadar süslenmiş, en iyi cihazlarla icra edilmiş akorsuz veya rastgele akorlu parçalar bana tat vermiyor. Bu ister oyun havası olsun ister pop ister rock olsun. Hem bu konuda çok ileri bir kullanıcı olmadığım için hemde doğru sesleri duymak istediğim için süsleme ve profesyonellikten uzak sadece doğru ve temiz çalmaya çalışıyorum. Bu şarkıyı seçmemdeki sebep ise bütün şarkıda sadece dört akor olmasına rağmen akorların kulağıma çok hoş gelmesidir.