Biraz 80'lere Gidelim :)

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 2K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
arkadaslar valla gençligim 80 lerde olsaydı :) eski istanbul arabaları heleki şarkılarına bayılıyorum :)

bu şarkı acayip hoşuma gidiyor ıslık sesi altyapı felan süper olmus :) şarkıyı seksenler dizinde duymustum ama bulmam 2-3 gün sürdü şans eseri çıktı karsıma:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qxeiViPX1QE]Füsün Önal-Oh Olsun - YouTube[/ame]

Cevap: Biraz 80'lere Gidelim :)

Alkış seslerini hiç sevmiyorum bu şarkılarda.
paylaşım için teşekkürler.

tarık akan ve gülşen bubikoğlu filmlerinde çok kullanıldı bu şarkı.8gb lık türkçe nostalji arşivimde mevcut olan parça.

biz eski nesil olduğumuzdan daha ziyade 60 ve 75 li yıllara kadar olanlar şarkılara ilgimiz fazla oluyor.taş plak,tsm,fantezi,türk pop,yabancı pop,enstrumantal şarkılardan oluşan 20 gb lık dev seçme nostalji arşivimi uzun yıllar yapılan çalışmalarım sonunda tamamladım.dinlemeye insan doyamıyor.şimdiki gibi sentetik müzikler bizi açmıyor.benden sonra çocuklarıma bırakıcam miras olarak.beni hatırlarlar dinlerken.....

biz eski nesil olduğumuzdan daha ziyade 60 ve 75 li yıllara kadar olanlar şarkılara ilgimiz fazla oluyor.taş plak,tsm,fantezi,türk pop,yabancı pop,enstrumantal şarkılardan oluşan 20 gb lık dev seçme nostalji arşivimi uzun yıllar yapılan çalışmalarım sonunda tamamladım.dinlemeye insan doyamıyor.şimdiki gibi sentetik müzikler bizi açmıyor.benden sonra çocuklarıma bırakıcam miras olarak.beni hatırlarlar dinlerken.....

aman abi harddiskin yanmadan bidaha yedekle bu elektronik aletlere ne olacağı belli olmuyor :)

Bitane taşplak ta bende var zeki müren in ama çalıştırcak cihaz yok :):):)

eskiden müziklerimiz yunanlarin simdiki müziklerine benziyomus ya:) griechiescher wein diye bi sarki var gerci almanca ama sanki buna yakin bi sarki :) enstruman olarak...

+++++

Haklısın abicim...

teşekkür ederim paylaşım için