nevdar_1986
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- Virtual Org
Öncelikle herkese slmlar. Bnm üstatlardan bir ricam olacaktı. İnternette ne kadar aradımsa bulamadım. Erol Evgin' in Bir De Bana Sor isimli şarkısının piyano/ org için notaları lazım bana. Nette sadece normal notalı hali vardı. Ben elimden geldiğince çevirmeye çalıştım nakarat kısmını ama sonu bir trlü doğru çıkmıyor.
Buyrun; bu normal orijinal nota hali:
bu da bnm piyanoda kendim deneyerek bulduğum notalar:
A4-E4-A4-B4-C5-B4-A4-B4-E4-B4-C5-D5-B4-E4-B4-C5-D5-C5-B4-C5-B4-A4-G4-A4
koyu renkle yazdığım yerden tam emin değilim. ztn, çalarken uyumsuzluk çıkaran yer de sanırım son 2 nota.
Citylife Reklam Filmi 3.Bölüm - İstikbal Mobilya
ben bu şarkının tamamını yukarıda yazdığım notalar gibi piyano notalarını bularak verdiim linkteki videoda yer alan haliyle çalabilmek istiyorum. bunun için hangi ritimlere ve notalara ihtiyacım olduğunu yazabilirseniz çok sevinirim. şimdiden tşkler.
Buyrun; bu normal orijinal nota hali:

bu da bnm piyanoda kendim deneyerek bulduğum notalar:
A4-E4-A4-B4-C5-B4-A4-B4-E4-B4-C5-D5-B4-E4-B4-C5-D5-C5-B4-C5-B4-A4-G4-A4
koyu renkle yazdığım yerden tam emin değilim. ztn, çalarken uyumsuzluk çıkaran yer de sanırım son 2 nota.
Citylife Reklam Filmi 3.Bölüm - İstikbal Mobilya
ben bu şarkının tamamını yukarıda yazdığım notalar gibi piyano notalarını bularak verdiim linkteki videoda yer alan haliyle çalabilmek istiyorum. bunun için hangi ritimlere ve notalara ihtiyacım olduğunu yazabilirseniz çok sevinirim. şimdiden tşkler.
Moderatör tarafında düzenlendi: