bilmeden pa 600

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 2K

pynst

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
değerli arkadaşlar bu yorumcuların içinde p 600 görmeden baya yorum yapan vatandaş var.alet 16 dk 800 setlerini çabucak yüklüyo açılmasıda 1 dakka sürüyo.lütfen aleti inceleyerek yorum yapınız.sonra böyle laflarınız havada kalmasın:Dsizi gidi sizi:D

Cevap: bilmeden pa 600

ben bizzat inceledim ben beğendim orgu ne açıdan dersek performans ve özellik en önemlisi fiyat açısından uygun saund olarak pek tatmin etmedi ama iyi bence ben almayı düşünüyorum 2 inci bir klavye olarak ama pa900 qt yide düşünüyorum bir yandan bir yandanda yamahanın yeni çıkacak olan modelini nisandaki fuara kadar beklemek en iyisi o zaman karar vermek istiyorum. bütçesi yeterli olmayan arkadaslara pa600 ü tavsiye ederim.

yanlış anlaşılmasın arkadaşlar bende 600 dinledim 80 saund yok alette tek fiyat ucuz mp3 board var bide hafıza başka birşey yok..neymiş 800 yakın saund varmış bırakın ya 80 yerini zor tutar..

valla size hayret ediyorum telefon alır gibi org alıyorsunuz. bir zamanlar nokia vardı hangi telefonu çıksa herkes koşar alırdı halbuki hepsinin özelliği birbirisinin aynısıydı bitane özellik ekler fahiş fiyata satardı. herkes nokiadan şaşmazdı .ama anladılarki kazık başka bişey değil

bence yakında ikinci ele düşer yarı fiyata .

bende antalya prestij müzikteydim bugün,korg pa600 ü inceledim bence çok güzel bir alet sesler çok net ve dolgun geldi bana tabi bu benim fikrim arkadaşlar