Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Hayırlı forumlar,arıkan hocamızın paylaştığı directhd isimli dosyayı harddisk e atmak için ilgili kablo ile orgu bilgisayara bağlıyorum. fakat bilgisayar orgu tanımıyor. harddisk çalışıyor çünkü boş alanı görebiliyorum. hatta menüden bağlanma ekranına izin ver de diyorum. yine de harici disk olarak göremiyorum. acaba gözden kaçırdığım birşeymi var ?buna paralel ikinci soru ise. diyelim ben bir şekilde harddisk e bağlanamadım harddiske dosyayı cd room ile nasıl kopyalayabilirim ? örneğin directhd klasörüneyardımınız için şimdiden teşekkürler.
Hayırlı forumlar,
arıkan hocamızın paylaştığı directhd isimli dosyayı harddisk e atmak için ilgili kablo ile orgu bilgisayara bağlıyorum. fakat bilgisayar orgu tanımıyor. harddisk çalışıyor çünkü boş alanı görebiliyorum. hatta menüden bağlanma ekranına izin ver de diyorum. yine de harici disk olarak göremiyorum. acaba gözden kaçırdığım birşeymi var ?
buna paralel ikinci soru ise. diyelim ben bir şekilde harddisk e bağlanamadım harddiske dosyayı cd room ile nasıl kopyalayabilirim ? örneğin directhd klasörüne
yardımınız için şimdiden teşekkürler.