Bilgisayarı Sesinizle Yönetin

haberci_arif

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.ceptelefonuparcasi.com
Enst.
Korg İS40
Bilgisayarı Sesinizle Yönetin - Katılımsız Kurulum - 25MB
Muhteşem bir yazılım.

Böyle yazılım herhalde son teknoloji harikası olmalı diye düşünüyorum. Bakın programla istediğinizi yapabilirsiniz. Mesela “çöp kutusunu boşalt” diyorsunuz program çöp kutusunu boşaltıyor veya “media player aç” diyorsunuz program media player’ı açıyor. Program kendinden bir çok sesi tanımlamış fakat siz kendinize göre istediğiniz ses ile istediğiniz uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Program gerçekten her işinizi kolaylaştırabilecek cinsten, yani kes, kopyala, yapıştır, tümünü seç gibi kısayol komutlarını bile işleyebiliyor.

Bir örnek daha vereyim isterseniz. Mesela “facebook” diyorsunuz program “facebook”a bağlanıyor, “internet” diyorsunuz program internete bağlanıyor, sadece istediğiniz uygulamanın adını söyleyin program sizin yerinize yapsın.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: pcsoundmanage.rar

Altarnatif link:

pcsoundmanage.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

Alıntı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Bilgisayarı Sesinizle Yönetin

çok ilgink gercekten paylasım ıcın tesekkurler

çok ilgink gercekten paylasım ıcın tesekkurler

Valla hocam bende henüz deneyemedim su anda işte olduğum için eve gidince indirip denicem.Ayriyetten linkide yenilicem çünkü bu hotfile hemen kapanıyo :)

saygılar

arıf kardes kurulumu nasıl yapıyoz ben ındırdım olmadı yalnıs yaptım heralde

Ben kurdum ama çok kastı bende sildim manuale devam :) paylaşım için teşekkürler arif kardeşim.

arıf kardes kurulumu nasıl yapıyoz ben ındırdım olmadı yalnıs yaptım heralde

üstad rar dosyasını indirdikten sonra aç içinde kurulumu var tıkla biraz bekle direk kuruyo zaten kendisi masaüstüne atıyor.Programı aç mikrofonuda aç sonra programı kapatma tuşunun (x) altında ses dalgası var onu tıkladığından (mavi renk) mik aktıf olur.Bir daha tıkladığında (kırmızı renk)mik kapatır.

tufan54 kardeşiminde dediği gibi biraz kasıyo ;)

Moderatör tarafında düzenlendi: