Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bilgisayar faresinden sustain pedal yaptımgüzel çalışma , bende 2sene önce yapmıştım, paralel bağlama mantığı bile aynı ufak bir tavsiye mausun altına 4 tane kaymaz plastik yapıştır fırlayıp kaçıyor ayağın altından ellerine sağlık sayende aklıma bir fikir daha geldi mausun bir tuşunu damper pedal olarak kullanırken diğer tuşunuda mp3 ses kesme için programlanabilir düşüncesindeyim pa900 kullanıyorum 2. bir assingable foot pedal girişi daha var atama yapılabilirmi denemek lazım...
Cevap: Bilgisayar faresinden sustain pedal yaptım
güzel çalışma , bende 2sene önce yapmıştım, paralel bağlama mantığı bile aynı ufak bir tavsiye mausun altına 4 tane kaymaz plastik yapıştır fırlayıp kaçıyor ayağın altından
ellerine sağlık sayende aklıma bir fikir daha geldi
mausun bir tuşunu damper pedal olarak kullanırken diğer tuşunuda mp3 ses kesme için programlanabilir düşüncesindeyim pa900 kullanıyorum 2. bir assingable foot pedal girişi daha var atama yapılabilirmi denemek lazım...