benim için üzülme G600

Cevap: benim için üzülme G600

Ritm çok güzel Funda Arar'ın söylediği tarzı yakalamaya çalışmışsın galiba, sololar biraz zayıf geldi başlagıçta iyi ama bir yerden sonrayanlış gidiyor sololar, parçayı daha dikkatli dinle mutlaka düzelecektir. Paylaşımın için teşekkürler eline sağlık.

yardımın için teşekkür ederim haklısın ...

afferim delikanlı ritimler çok ii.o ne süper atak öyle.sen mi yazdın ritimi.elindeki seti burda paylaşmayı düşünmüyor musun.bir sürü g-600 cü set istiyordu.saygılar....

abı ben bu sete cok ugrastım tam kastamonu tarzı yaptım bu rıtm ve ses orgun kendısıne aıttır yogun bır ıstek olursa setımı paylasırım ben bu sıtenın cok ekmegını yedım artık meyvesını vermelıyım haklısınız

g-600 bilginin çok ii olduğunu biliyorum.talep zaten çok var.bu konuda yazıları okuyabilirsin zaten.ben g-600 artık kullanmıyorum ama sitede birçok arkadaşın kullanıyor veya kullanmaya çalışıyor.paylaşman çok makbule geçecektir emin ol.paylaşmanın zevkine varırsan zaten kimse seni bir daha tutamaz.mi üzeri komalı sesler çok aranıyo genellikle.hadi bakalım kolay gelsin.saygılar....

tesekkur ederım setı musayıt oldugum anda paylascam g 600 efsane orgunu ayakta tutmak ıstıyorum saygılar

klavyeyi ayakta tutan markası değildir içerisindeki set tir 1 kere paylaşmanın zevkine vardınmı gerisi gelir çünki müzik paylaşım demektir paylaşmayan müzisyen değildir kim bilir set in sayesinde kaç kişi ekmek yicektir

paylaşım güzeldir - ritim güzelmiş...

evet ritim güzel alingirikk..paylaşım için teşekkürler.