Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: bende yamahacı oldumKim ne derse desin sıfır fiyat olarak alınacak "fiyatına göre " en güzel orglardan biri ... 2 sene kullandım tık arıza yapmadı , kullanımı kolay , en dandik tesisatta da en kaliteli tesisatta da standart bir ses soundu var. Evde yaptıgın ayarlarını sahnede aynen alıyorsun , diğer "bazı" orglarda oldugu gibi sahnede kötü süpriz yapmaz...Çok sevdiğim bir laf var "ne kadar ekmek o kadar köfte "... 10 liralık orgu da 30 liralık orglarla kıyaslayanlara da kulak asma bence , verdiğin paraya göre güzel bir alet
Cevap: bende yamahacı oldum
Kim ne derse desin sıfır fiyat olarak alınacak "fiyatına göre " en güzel orglardan biri ... 2 sene kullandım tık arıza yapmadı , kullanımı kolay , en dandik tesisatta da en kaliteli tesisatta da standart bir ses soundu var. Evde yaptıgın ayarlarını sahnede aynen alıyorsun , diğer "bazı" orglarda oldugu gibi sahnede kötü süpriz yapmaz...
Çok sevdiğim bir laf var "ne kadar ekmek o kadar köfte "... 10 liralık orgu da 30 liralık orglarla kıyaslayanlara da kulak asma bence , verdiğin paraya göre güzel bir alet