Bende meraktan a2000 aldım bakalım nasılmış

gencturk59

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa600 qt
sitedeki paylaşılan demolardan sonra bu alete ileride yapılacak güzel çalışmaları düşünerekten bende az önce do-re müzikten sipariş verdim ve a2000 aldım bir de psr 9000 pro bulursam değmeyin keyfime

Cevap: Bende meraktan a2000 aldım bakalım nasılmış

hayırlı olsun,iyi günlerde kullanmanız dileği ile...bence pişman olacağınız bir karar vermemişsiniz...salim ve batuh hocaların çalışmaları sayesinde önünün açık olacağı yönünde kanaatim var...zira "YAMAHA" her zaman kalitedir...

frden slmlar hadi hayirli olsun usdat aslinda 9000 pro psr9000 a1000 vardi bende ama psr9000 yegenime hediye ettim pro yu a1000 sattim ama prolar gercek cok options lu alet insallah bulursun

teşekkür ederim can beyin dediği gibi bende almanyadan bakıcam psr 9000 pro ya
orda akrabalar var bir şekilde sokarız türkiyeye

valla ben yegene goturdum kayseriye hava limaninda bakmadilar bile sade sordular bende org var dedim bise demediler artik insallah bise cikmaz gumrukde

bu arada sorması ayıp kaça sattınız 9000 pro yu

ya gümrük sorun değil ben onu ayarlarım bir şekilde yakın akrabam gümrük müdürü
önemli olan satacak kişiyle bağlantıya geçmek yoksa yurt dışında çok ucuz aletler var ama anlaşmayı sağlamak ve güven problemi var ortada ancak ebay gibi sağlam site olucak ki problem çıkmasın ordada 1-2 tane var fiyatı çok yüksek samsunda biri 1250 tl ye satıyordu o aralar ilgimi çekmemişti fakat şimdi kayıtlarını izledikçe hoşuma gitmeye başladı

Hemşerim, hayırlı olsun yeni klavyen.
Alet hakkında senin de yorumlarını ve demolarını bekliyoruz.
Bu arada ısrarla 9000 pro aramanın sebebi ne?
Bizim bilmediğimiz bişey mi var bu alete özel?
Saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

bende biraz kullandım bu aleti inanmazsınız ama or700 den bir kere daha iyi yalnız bir sorunu var klavye altındaki contalar çok farklı ve çabuk patlıyor ve yedek yok haberiniz olsun