Cevap: bende bk5 ci oldum
arkadaslar hepinize tesekür ederim
hakan ustam benim bildigim kadar mp3 okuyor
bende senin gibi cok düsündüm fakat emrah usta bu orgu elinden gecirince tamam dedim bilmiyorum sen korg kulandinmi ben kulandim ve söyle diyebilirim korg a bir kat zenginlik katan emo idi korguda korg yapan emo setti piyasada busürü set var ama emo dedinmi korg cular bilir.
hic ritim bulamasakta icindeki ritimler bile herkulade diyebilirim.
zaten org yeni eminim ritim sorunumuz olmayacak yeterince ritim yapiliyormus zaten roland türkiye bize bildirmisti
kaldiki sahne kulanisi bana roland gw8 inde sahne kulanisi zor demislerdi oysa bana cok kolay geliyordu sesleri banklara kayit yapiyordum kolayca ses degistirebiliyordum gw8 de bk5 i daha bilmiyorum ama eminim buda zor degildir
tabiki eksikler olabilir ama su varki bir orga alisabilmen bir günlük degil birkac yillini aliyor hepimiz roland kulanmisizdir müzik yapipta roland kulanmadim diyen dogru söylemiyordur tabiki yeni nesili bilmiyorum
ben herzaman diyorum orglari org yapan alt yapilardir bunuda sayin emrah emo gibi ustalar oldukca elimizdeki orglar birkat daha zenginlesiyor
bu site hakindada söyle bir düsüncelerimi söylemek istiyorum bu site sayesinde cok seyler ögrendim cokta senin gibi hakancim ustalardan cok ise yarayan programlar bilgiler edindim onun icin allah hepinizden razi olsun tekrardan
benimle sevincimi paylasitigniz icinde sonsuz tesekürler ederim
saygilarimla ertan akel