BELALIM PA 500 TR (uğurtheorca)

İyiki Doğdunuz :)

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
uğur arkadaşımızın ellerine sağlık,youtubede gezerken denk geldim paylaşmak istedim,teşekkürler uğurtheorca

iyi dinlemeler

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jWDgzmOqmQY&feature=related]Belalim - pa500tr - ugurdan - YouTube[/ame]

Cevap: BELALIM PA 500 TR (uğurtheorca)

Anaaa...süpriz oldu kardeşim, benim amatör çalışmalarımı paylaşmışın :) Utandım ya..Ben onları facebook uma koymak için koyduydum oraya. Ana sayfamda link vermek için..

Siz üstadların çalışmalarının yanında çok amatörüz..

Teşekkür ederim gene de paylaşımda bulunduğun için..

abicim ellerine sağlık güzel olmuş:), bikaç yerde eksiklikler farklılıklar var tabi ama bunu yazarken yapıcı yorum yapmak istediğimden yazıyorum, benim ilk zamanlarıma nazaran sen daha iyisin abicim, devamını bekleriz bu paylaşımların

Sağolasın kardeşim..eksikliklerimi de söylersen çok mutlu olurum..böyle böyle düzeltcez kendimizi:)

Hoş evde kendim çalıp, kendim oynuyorum ya... :D

abicim bu eser bir yerinde la üzeri çalarken re bemol alır, sen naturel re basmışsın, aranağmeyi aynen nakarat gibi çalmışsın aranağme daha kısadır nakarattan, eminim abi sende benim gibi dinlemeden çalmışsın:) bende kulağımda ne kalırsa onu çalardım eskiden,ama sonradan dinleyerek çalmaya başladım ki bu güzel eserlerde hiç hata yapmamak lazım diye düşünüyorum, biz böyle yardımlaştıkça gelişiriz abicim. bu eseri çalar gönderirim ben sana olmadı burdan paylaşırım, ama evde takılan biri için gayet iyisin abicim, müzik bu zaman ister, herşeyin daha güzel olması dileğiyle, iyi çalışmalar...:)

eyvallah rustem kardeşim, çok sağol yardımların için..bu şarkıyı senden de dinlemek isterdim..Annemin favori şarkısı bu..

Madem öyle bir kaç şarkı çalayım bu akşam amator amator, paylaşayım..

Şu haberin olsun şarkısını sormuştum sana, bakayım deneyeyim..Çalmadan önce bir soru:

Bu şarkı 9/8 lik ritimle çalınır mı sence?

evet abicim o eser 9/8 liktir

Bu alana bir cevap yazın...