Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Beklenen pa900 seti machın desıgner den hedıyeDeğerli Arkadaşlar,PA900'ün T.C. helicon yani Vokal Processor özelliği ile ilgili detaylı ve güzel bir DEMO yapıp paylaşabilirseniz,bunu yapan kişi hem korg'a hemde birçok kullanıcıya faydalı olmuş olacaktır.1-2 yabancı dışında pek bir paylaşım bulamadım...Acaba VOKAL kısmında yeteri kadar efect var mıdır? Yani bir Boss VE-20 pedalın yerini tutar mı?Gerçi hepsini kullanmıyordum zaten. 2 ton ses 3 ton ses aynı anda var mı mesela,delay ve reverb..? Aynı anda verilebiliyor mu efectler?
Cevap: Beklenen pa900 seti machın desıgner den hedıye
Değerli Arkadaşlar,
PA900'ün T.C. helicon yani Vokal Processor özelliği ile ilgili detaylı ve güzel bir DEMO yapıp paylaşabilirseniz,bunu yapan kişi hem korg'a hemde birçok kullanıcıya faydalı olmuş olacaktır.
1-2 yabancı dışında pek bir paylaşım bulamadım...Acaba VOKAL kısmında yeteri kadar efect var mıdır? Yani bir Boss VE-20 pedalın yerini tutar mı?
Gerçi hepsini kullanmıyordum zaten. 2 ton ses 3 ton ses aynı anda var mı mesela,delay ve reverb..? Aynı anda verilebiliyor mu efectler?