Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Başka Ritim'in İntro'sunu Nasıl Alabilirimvideda anlattigim yolla defalarca intro ya da varyasyon transferleri yaptim üstelik hepsininkitleri baska baska olmasina rağmen. fakat sizin anlattiklariniz gibi bir ince ayar yapmama gerek kalmadi ya da sorun yasamadim. acaba bu kadar teknik ayrinti setten setefarkliklar ya da global degerlerinin degisik olmasindan mi kaynaklanir diye düşündüm. mantikli geldi. keske sorun yasayan ustadlar sorunu nasil halletiklerini bir de video ile anlatip paylassalar on numara olacak
Cevap: Başka Ritim'in İntro'sunu Nasıl Alabilirim
videda anlattigim yolla defalarca intro ya da varyasyon transferleri yaptim üstelik hepsininkitleri baska baska olmasina rağmen. fakat sizin anlattiklariniz gibi bir ince ayar yapmama gerek kalmadi ya da sorun yasamadim. acaba bu kadar teknik ayrinti setten setefarkliklar ya da global degerlerinin degisik olmasindan mi kaynaklanir diye düşündüm. mantikli geldi. keske sorun yasayan ustadlar sorunu nasil halletiklerini bir de video ile anlatip paylassalar on numara olacak